Вхід | Реєстрація

Новосанжарці вшанували жертв Голодомору

Новосанжарці вшанували жертв Голодомору

У суботу жителі Новосанжарського району разом з мільйонами українців вшановували пам’ять жертв олоду 1932-1933 років.

На території кожної сільської ради відбулися жалобні заходи біля пам’ятних знаків жертвам Голодомору. На вікнах осель ввечері горіли поминальні свічки.

У Нових Санжарах представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, колективи підприємств, установ, організацій, шкільна молодь жалобною ходою пройшли до пам’ятного знаку жертвам Голодомору, де відбувся мітинг з покладанням квітів та гірлянд. Учасники заходу провели спільну молитву разом з протоієреєм Української православної церкви Київського патріархату Дарієм Харьо.

Аби нагадати учасникам мітингу про жахіття Голодомору та застерегти нинішні й майбутні покоління від повторення страшних помилок минувшини, до присутніх звернулися голова селищної ради Інна Коба, в.о. голови райдержадміністрації Наталія Постольник, голова районної ради Геннадій Супрун, члени районного осередку Всеукраїнської громадської організації «Просвіта» Тамара Патієва і Микола Призов. На заходах також був присутній народний депутат України Андрій Река.

О 16:00 новосанжарці вшанували пам’ять померлих від голоду хвилиною мовчання та поклали квіти, гірлянди, свічки і колоски пшениці до підніжжя пам’ятного знаку жертвам Голодомору.
 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2015, 15:37 | Нові Cанжари | Культура та освіта
1. Борис / 2 грудня 2015, 08:32
молодці
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації