Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії виготовляли соціальну рекламу

Вихованці Кременчуцької виховної колонії виготовляли соціальну рекламу

1 грудня, у Всесвітній День боротьби зі СНІДом, вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області виготовляли соціальну рекламу. Захід провели за ініціативи та активної участі спеціалістів Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На знак солідарності  та розуміння тих, кого проблема СНІДу торкнулася безпосередньо, хлопці і гості прикріпили червоні стрічки -  символ боротьби зі СНІДом, небайдужості до багатьох проблем пов'язаних з боротьбою зі СНІД, символ висловлення протесту проти необізнаності, знак пам'яті про померлих від СНІДу, знак солідарності з лікарями, з усіма, хто намагається протидіяти епідемії.

Під час зустрічі фахівці з підлітками провели інформаційне заняття, де нагадали про ВІЛ і СНІД, історію їх виникнення та шляхи передачі. Учасники обговорили кілька життєвих ситуацій людей, хворих на ВІЛ, обсяг необхідної наданої їм допомоги юридичного та правового характеру. Для кожного юнака спеціалісти підготували інформаційні буклети з переліком організацій, які надають  безоплатну юридичну допомогу для ВІЛ-позитивних осіб.

Особливо цікавим для вихованців видалось виготовлення власноруч соціальної реклами: «ВІЛ/СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти», «Твоє життя – твій вибір», «Твоє життя в майбутньому, твій вибір – сьогодні». Хлопці намагалися передати через малюнок, через напис на плакаті своє ставлення до цієї хвороби. В подальшому малюнки будуть розміщені на міській виставці. Отже кожен із юнаків сподівається, що саме його робота спонукає привернути увагу  суспільства до проблеми ВІЛ/СНІДу.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 грудня 2015, 10:56 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації