Вхід | Реєстрація

У планах Озерянської громади відкрити нову дошкільну групу

У планах Озерянської громади відкрити нову дошкільну групу

1 грудня у дошкільному навчальному закладі «Ромашка», який діє в селі Озера, відбулася зустріч озерянського сільського голови Наталії Синяговської, депутатів районної ради Володимира Деменка і Володимира Сахна з начальником відділу освіти Наталією Коваль та заступником голови райдержадміністрації Володимиром Катишковим, метою якої було обговорення питання залучення додаткових коштів з районного бюджету на проведення поточного ремонту дошкільного навчального закладу.

Загальна вартість проектно-кошторисної документації по ремонту дитячого садочка складає 230 тисяч гривень. Рішенням сорок першої позачергової сесії районної ради шостого скликання від 18.10.2015 року додатково було виділено кошти з районного бюджету в сумі 50 тисяч гривень. Озерянська сільська рада також виділила субвенцію у сумі 30 тисяч. На жаль, цих коштів не вистачає для проведення повного ремонту частини приміщення дошкільного навчального закладу, в якому планується відкрити нову групу на 16 місць.

Доречно зазначити, що значну допомогу коштами та матеріалами надають депутати районної ради Василь Лещенко, Володимир Деменко, колишній депутат районної ради, голова селянського фермерського господарства «Шанс» Володимир Струк, місцеві приватні підприємці. Активну роботу проводить батьківський комітет дошкільного навчального закладу.

Присутні оглянули приміщення, узгодили першочергові завдання та вирішили обрахувати кошти для продовження ремонтних робіт.


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації