Вхід | Реєстрація

«Потрібно не закривати «Престиж», а навести там порядок!»

«Потрібно не закривати «Престиж», а навести там порядок!»

У начальника поліції говорили про спільні рейди, нічну роботу закладів та незаконні вирубки.
26 листопада в кабінеті у начальника Новосанжарського відділення поліції Олександра Мартиша відбулася нарада за участю керівників громадських формувань району. На запрошення керівника поліції зібрались кільканадцять чоловік. Як пояснив сам Олександр Мартиш, він зібрав представників громадських формувань, аби разом виробити схеми можливої співпраці їх із поліцією.

— Нам буде потрібна ваша допомога при проведенні спільних рейдів як у Нових Санжарах, так і по району. Зараз, наприклад, наближається період масової незаконної рубки ялинок. Ми будемо виявляти ці факти, і тут ваша допомога також буде потрібна.

Проти спільних рейдів представники громадських формувань не заперечували. Далі в ході наради кожен із них міг порушити проблемне питання, яке стосувалося тієї чи іншої громади.

— Нас періодично турбують нічні перегони на швидкісних мотоциклах, — зазначив заступник селищного голови Валентин Івашина. — Ми розуміємо, що спіймати мотоциклістів не так просто, до того ж вони можуть іще й розбитися, втікаючи від погоні. А от знайти їх по зареєстрованому мотоциклу простіше: їх не так багато.

Олександр Мартиш із «нічними гонщиками» пообіцяв розібратися. Далі розмова зайшла про ще одну проблему селища: роботу розважальних закладів у нічний час. Члени громадських формувань розповідали про досвід рейдів спільно з міліцією до кафе «Престиж». Згадували про бійки у закладі, про скарги сусідів, про часте порушення режиму роботи. Вислухавши всіх, Олександр Мартиш резюмував:

— Якщо проблема із цим кафе існує, її потрібно вирішувати. Але ми повинні зрозуміти, що головна задача — не закрити «Престиж», а навести там порядок. Встановити камери відеоспостереження, рекомендувати власникам найняти охорону, щоб там був цивілізований відпочинок. Тоді не буде скарг від громади.

Багато пропозицій від керівників громадських формувань було щодо спільних патрулювань із працівниками ДАІ. Проте Олександр Мартиш одразу зауважив:

— Вони дійсно зараз у моєму підпорядкуванні. Але враховуйте, що у районі залишилось усього два інспектори. Так що їм доведеться працювати «на розрив».

На завершення наради керівник відділення поліції пообіцяв представникам Нехворощі та Супротивної Балки зустрітися з ними на території їх громад.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2015, 14:00 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Рикошет / 4 грудня 2015, 07:48
Пораджу ще десяток леж. поліцаїв покласти по центральній вулиці.Побачите,нічних гонщиків небуде:-)Треба було б заступнику згадати про те,що половини люків в селищі вже немає,вкрали й здали на метал.В Н.Санжарах працює кілька неоформлених пунктів по прийманню брухту,там й люки й хрести з кладовищ.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації