Вхід | Реєстрація

Кобелячани завоювали 16 золотих нагород

Кобелячани завоювали 16 золотих нагород

28 листопада в Черкасах пройшов традиційний «Кубок Будокану». У ньому взяли участь 14 клубів (300 учасників) із Черкаської, Київської  та Полтавської областей.

Його організатором виступає черкаський спортивний клуб «Будокан». Полтавщину в турнірі представляли 34 спортсмени, 31 із яких — вихованці кобеляцької школи карате «Дзансін» (Кобеляки, Білики, Шенгури, Перегонівка і Гарбузівка). Про перебіг змагань тижневику «ЕХО» розповів тренер кобелячан Дмитро Тараненко.

— Усього полтавським спортсменам вдалося завоювати 53 нагороди (16 золотих, 19 срібних і 18 бронзових) та кубок за друге загальнокомандне місце, — відзначає сенсей. — Усі кобеляцькі спортсмени виступили на високому рівні, уступивши п’єдестал слави лише організаторам. Найкращу підготовку показала молодша група: діти 5-8 років.

Виступи спортсменів оцінювали представники різних федерацій карате та судді міжнародних і національних категорій, що свідчий про високий рівень змагань. Четверо кобеляцьких суддів також обслуговували цей турнір.

Дмитро Тараненко підсумував досягнення своїх вихованців за спортивний рік, що минає:
— У 2015-му вихованці кобеляцької школа карате «Дзансін» брали участь у трьох чемпіонатах. У кожному з них ми зайняли друге загальнокомандне місце. У активі клубу за рік — три кубки та близько 50 золотих нагород.

Також Дмитро Тараненко наголосив, якщо йому вдасться знайти спонсорів, то в березні наступного року збірна «Дзансіну» вирушить на всеукраїнські змагання, оскільки на обласному рівні їм уже немає достойних суперників.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2015, 16:44 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Ярослава / 4 грудня 2015, 09:57
Так тримати. Сенсей і дітки дійсно МОЛОДЦІ! Прикро, що ні державі,ні району це не потрібно.Успіхів вам у спорті та у пошуку спонсорів.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації