Вхід | Реєстрація

У 2015 році на залізничних переїздах Південної магістралі сталося 4 ДТП з вини водіїв

У 2015 році на залізничних переїздах Південної магістралі сталося 4 ДТП з вини водіїв

Упродовж січня-листопада 2015 року на залізничних переїздах Південної магістралі сталося 4 дорожньо-транспортні пригоди з вини водіїв автотранспортних засобів через недотримання ними Правил дорожнього руху. Постраждалих та травмованих немає. Для порівняння, упродовж 11 місяців 2014 року було зафіксовано 7 ДТП, в результаті яких 12 людей загинули і 7 були травмовані.

Залізничники Південної магістралі докладають усіх зусиль для гарантування безпеки на залізничних коліях і переїздах. Усі залізничні переїзди перевіряються під час обов'язкових комплексних комісійних оглядів.

На переїздах систематично проводиться заміна шпал і рейок, переїзного настилу, дорожніх знаків, регулювання пристроїв автоматичної переїзної сигналізації. Особлива увага приділяється працездатності звукових і світлових сигналів, а також роботі автоматичних шлагбаумів. Вживаються заходи щодо поліпшення освітлення, деякі з переїздів оснащуються відеоспостереженням.

На вокзалах та станціях проводиться регулярне сповіщення по гучномовному зв’язку щодо правил особистої безпеки пасажирів при користуванні залізничним транспортом та про небезпеку ходіння по коліях. Там же розміщені стенди з інформацією щодо небезпеки знаходження в зоні дії рухомого складу залізничного транспорту та пристроїв, які забезпечують його роботу.

Залізничники Південної магістралі вкотре наголошують на необхідності суворого дотримання водіями автотранспорту та пішоходами Правил дорожнього руху і нагадують:залізниця – зона підвищеної небезпеки. Невиправданий ризик може коштувати життя.


Автор: Прес-служба «Укрзалізниці»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2015, 15:30 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації