Вхід | Реєстрація

Заходи з нагоди відзначення Дня інваліда

Заходи з нагоди відзначення Дня інваліда

2 грудня в Новосанжарському дитячому будинку-інтернаті відбулися заходи з нагоди відзначення Дня інваліда.

З подарунками в цей затишний дім завітали заступник директора Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Ніна Черняк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Постольник, голова районної ради Геннадій Супрун та голова селищної ради Інна Коба. Ніна Степанівна вручила заступнику директора закладу Юрію Зінченку спортивне обладнання для дівчаток, а Наталія Юріївна з Геннадієм Івановичем подарували багато солодких подарунків.
В актовій залі зібралися вихованки та педагогічний колектив закладу, аби разом з гостями послухати концерт, підготовлений місцевим колективом «Веселка», а також учнями Новосанжарського НВК й артистами районного центру культури та дозвілля.

 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2015, 18:09 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Трампампам / 4 грудня 2015, 19:33
Не знаю, як кому, а мені чомусь гидко це читати. Аби знав, що Супрун буває в цьому закладі не раз на рік може б гидко й не було.
2. Щонаумі / 5 грудня 2015, 15:57
Ці діти нікому не потрібні.Закрили іх у чотирьох стінах - подалі,щоб очі не мозолили і згадують про них раз на рік - для годиться.А про тих діток-інвалідів,які мають батьків,у цей день не згадали зовсім - навіщо,батьки ж справляться й самі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації