Вхід | Реєстрація

Творчість – невід’ємна частина всебічного розвитку дітей

Творчість – невід’ємна частина всебічного розвитку дітей

Вагомий внесок у відкриття та розвиток юних талантів робить Будинок дитячої та юнацької творчості – позашкільний заклад, покликаний забезпечувати освітньо-культурні потреби дітей, створювати умови для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявляти й підтримувати талановитих та обдарованих дітей, організовувати змістовне дозвілля школярів та учнівської молоді.

Пройшло небагато часу з початку навчального року, а в нас уже є вагомі здобутки. Вихованці гуртка «Образотворче мистецтво» брали участь у конкурсі образотворчого мистецтва серед дітей з особливими потребами, малюнків, плакатів і фотографій «Магія мистецтва», Всеукраїнському дитячо-юнацькому конкурсі образотворчого мистецтва імені Саші Путрі, де вихованка гуртка Козаченко Кіра зайняла ІІ місце та отримала диплом і грошову винагороду.

На районному конкурсі малюнків до річниці від дня народження Бориса Олійника Вовк Вікторія зайняла І місце.

В обласному конкурсі малюнків «Діти України – за мир» переможцями стали Вовк Вікторія (І місце), Сераджим Ксенія (І місце), Скоболева Валерія (ІІ місце), Божинський Віталій (ІІІ місце), районному конкурсі юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні» (номінація «Веселий пензлик») Шнейдер Сергій зайняв І місце, Зікранець Анна, Брус Тетяна – ІІ місце, Співак Андрій – ІІІ місце. Роботи переможців направлені на обласний конкурс.

Взявши участь у районному конкурсі рукоділля та юних дизайнерів, Вовк Вікторія у черговий раз стала переможцем (І місце), а вихованка гуртка «Умілі руки» (керівник Бабенко А.О.) Олешко Юлія зайняла ІІ місце.

В обласному конкурсі літературних творів «Аграрії єднають Україну», вихованка гуртка «Літературна творчість» Брихачко Ілона зайняла ІІ місце.

У районному конкурсі читців творів до річниці від дня народження Бориса Олійника «Я тут родився восени…» вихованка театрального гуртка Деба Аліна отримала приз глядацьких симпатій.

Вихованці гуртків «Пішохідний туризм» та «Спортивний туризм» - активні учасники ХХ Чемпіонату області з пішохідного туризму, кожен має певні здобутки в особистому заліку.

Танцювальний колектив "Мрія" у складі: Бондар Юлії, Коломієць Євгенії, Махно Ірини, Роми Вікторії, Рубайко Альони, Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості, який працює на базі Руденківської ЗОШ I-III ступенів, під керівництвом Махно Алли Василівни брав участь у I-му Міжнародному фестивалі-конкурсі талантів "Україна – це ми!" та виборов III місце.

Постійними учасниками обласних та районних заходів є Пльонкіна Вікторія, Коваленко Олександр, Миколаєнко Марія, Ремез Христина, Шокодько Ліза, Моцак Олександра, Таранова Юлія, Лимар Надія, Мокляк Яна, Омельченко В’ячеслав, Шевченко Дар’я, Гамова Валерія, Жадан Алла.

Своїми здобутками вихованці завдячують керівникам гуртків Чорнобай С.В., Нестеренко Ж.В, Бабенко А.О, Жадан К.С., Махно А.В., Пусі М.М., Добриденко Л.Б.

Завдяки перемогам і здобуткам педагогів та вихованців, творчий колектив дитячого позашкільного закладу готовий і надалі працювати, вдосконалюватися й дарувати дітям щасливе дитинство.
 


Автор: Аня Бабенко, педагог-організатор Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації