Вхід | Реєстрація

Семінар-практикум вчителів художньо-естетичного

Семінар-практикум вчителів художньо-естетичного

Минулого тижня на базі Радянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум вчителів художньо-естетичного циклу з теми: «Формування креативно-пізнавальної діяльності учнів шляхом використання ІКТ на уроках художньо-естетичного циклу».

Директор школи Пікуш В.І. привітала учасників семінару, ознайомила з педагогічно-учнівським колективом школи, розповіла про основні напрямки роботи закладу.

Учитель історії Очкас Т.С. провела оглядову екскурсію школою.

Учасники семінару відвідали урок художньої культури в 9 класі з теми: «Екранні мистецтва. Види кіно: ігрове, анімаційне, документальне, науково-популярне», який провела вчитель художньої культури та образотворчого мистецтва Чуйко Н.В. Учителів зацікавили учнівські авторські анімації, які супроводжувалися новою технікою живопису – sandart (пісочна анімація).

Практичний психолог школи Крамаренко О.В. провела тренінгове заняття «Збереження психологічного здоров’я педагога».

Гості відвідали виховний захід «Україно, ти моя єдина», підготовлений учителем музичного мистецтва Марченко Г.В. та керівником хореографічного гуртка Берестюк І.В., на якому учні продемонстрували свої творчі здібності з вокалу, танцю, художнього читання.

Підводячи підсумки, учасники семінару дійшли висновку, що вчитель не повинен стояти на місці, він повинен рухатися вперед, бути сучасним, досягати вершин, розвиваючи професійні компетенції.


Автор: Відділ освіти Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації