Вхід | Реєстрація

В Богданівці встановили твердопаливний котел, що працює на дровах, соломі і листі

В Богданівці встановили твердопаливний котел, що працює на дровах, соломі і листі

8 грудня в с. Богданівка Новосанжарського району провели пробні топки новим твердопаливним котлом, що опалюватиме приміщення сільського клубу, сільської ради навчально-виховного комплексу та ФАПу. Родзинка нового обладнання в тому, що окрім дрів, для опалення приміщень можна використовувати і солом’яні тюки, листя, тощо. За словами голови райдержадміністрації Сергія Бульбахи, який і ініціював виділення 120 тисяч гривень з цільового фонду райдержадміністрації на придбання котла, встановлення такого обладнання дасть змогу в декілька разів здешевити тепло та значно збільшити температуру в даних приміщеннях. Окрім того, за підрахунками фахівців, вартість котла окупиться вже за рік. Вагому допомогу в закупці додаткового обладнання, монтажі та встановленні котла, а також в придбанні солом’яних тюків надало ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» (директор Микола Харченко).

Голова райдержадміністрації разом зі своєю заступницею Ритою Вербою приїхали особисто перевірити, як працює нове обладнання та впевнитися у його енергоефективності, адже керівництво району має намір і надалі сприяти громадам Новосанжарщини у запровадженні енергозберігаючих технологій з метою зменшення споживання природного газу.


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2015, 15:21 | Нові Cанжари | Суспільство
1. Степан / 10 грудня 2015, 09:22
Чого ж вони усі одіті у курточки,якшо атм так тепло
2. Рикошет / 10 грудня 2015, 11:08
враховуючи вартість котла(120 тис. гр.),вартість твердого палива,вартість підвезення палива,вартість будівництва спецприміщення для зберігання палива,додаткові витрати на операторів котельні і т.д.,питання економії порівняно з опаленням двома "Маяками" на газу,які видно на фото залишилось відкритим.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації