Вхід | Реєстрація

Через злодіїв Кобеляки можуть залишитися без води

Через злодіїв Кобеляки можуть залишитися без води

Злочинна діяльність одного чи кількох не надто розумних і порядних мешканців райцентру може призвести до того, що підприємство «Водоканал» позбавлять ліцензії на водопостачання.

Про це редакцію повідомив Іван Дяченко, директор міського комунального підприємства «Водоканал». За його словами, проблема виникла там, де її ніхто не очікував. А її актуальність і важливість не можна недооцінювати.

Іван Дяченко розповів, що однією з обов’язкових умов до підприємств, які надають послуги з водопостачання, є наявність огорожі в межах санітарної зони артсвердловин. Керівник наголосив:

— Фахівці спеціальної контролюючої служби слідкують за тим, аби свердловини були обгороджені і на них стояли лічильники для обліку води. Вони приїжджають і в Кобеляки. Лічильники ми встановили. А ось із обгородженням виникла проблема. Справа в тому, що його регулярно руйнують. Злодії крадуть бетонні стовпчики, що є елементом огорожі. Це відбувається регулярно. Особливо дістається огорожі, що навколо свердловини, котра розташована в парку Перемоги за Свято-Миколаївською церквою. Там стовпчики крали разів зо п’ять. Ми написали заяву в поліцію. Сподіваюсь, що правоохоронці знайдуть злодія чи злодіїв. Але я хочу звернутися і до всіх добропорядних громадян. Адже не може такого бути, щоб ніхто нічого не чув і не бачив, не помічав, у кого на садибі з’явились вкрадені бетонні стовпчики. Я не прошу інформації про злодіїв, не прошу повернути ті стовпчики. Але прошу сказати своїм друзям, знайомим чи сусідам, щоб припинили чинити неподобство. Адже через відсутність огорожі нас можуть позбавити ліцензії. Приїдуть контролери і опломбують свердловини. І все місто в один не надто прекрасний момент залишиться без води. Повірте, це не пусті слова, це може статися в будь-який момент.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2015, 09:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації