Вхід | Реєстрація

Відкрийте серце для добра

Відкрийте серце для добра

3 грудня у Нових Санжарах провели захід, присвячений Міжнародному дню людей з обмеженими фізичними можливостями та Дню волонтера. Організували його працівники Новосанжарського районного територіального центру та дитячої музичної школи.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради Геннадій Супрун, заступник голови районної державної адміністрації Рита Верба, заступник директора територіального центру Володимир Петрук, заступник селищного голови Валентин Івашина, представник районної організації інвалідів Тетяна Десятун, голова районної організації ветеранів Володимир Сальний. Виступаючі зазначили важливість та необхідність допомоги як людям з обмеженими можливостями, так і ветеранам, подякували та вручили грамоти волонтерам, небайдужим громадянам, керівникам організацій, приватним підприємцям, керівникам агроформувань за надання допомоги підопічним територіального центру.

Далі відбувся концерт, головним лейтмотивом якого було гасло свята «Відкрийте серце для добра» У заході взяли участь дитячий вокальний ансамбль «Посмішка» Новосанжарського будинку дитячої та юнацької творчості, солісти та учасники танцювального колективу «Веселка» Новосанжарського НВК, вихованці музичної школи, Микола Левенець, Віталій Чепіжний, хор ветеранів «Багряне листя».

На завершення концертної програми усім присутнім вручили солодощі та газету «Сила духу» від районної організації інвалідів.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2015, 10:11 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я


1. правдолюб / 16 грудня 2015, 16:48
Чудовий захід,молодці,особливо В.Івашині - це дійсно турботлива людина. СПАСИБІ.
2. Андрій / 16 грудня 2015, 18:31
Краще спитай у Івашини скільки зараз коштує місце на цвинтарі, адже в нього працівники торгували місцями на цвинтарі,а не турботливий він.
3. Саня / 31 грудня 2015, 10:20
6.Андрій
«Самсон я наклепи не зводю ,а кажу правду як я сам пішов із селищної ради із за того що Івашина говорить мені що я батько 3 дітей торгую місцями на цвинтарі мене знає багато хто ,а ти говориш наклеп»

Ти,Пирожок розкажи про те що не Івашина тебе вигнав.Ти ходив оббрехував всіх хлопців якими працював й якби ти ненаписав за власним бажанням ,ми б тебе вигнали по своєму.розкажи людям як крав бензин і запчасті.батько трьох дітей ти бо нічого більше робити не вмієш.подумав би що ти своїм дітям даси пред тим як їх робитимеш.
4. Андрій / 31 грудня 2015, 11:57
Саша в мене є ім"я це раз по друге я необріхував вас ,а сам як крадеш так нічого і коли це було як я на косі послідні 2 роки не робив а те що ви крадете чермет та доски та багато іншого я не кажу а тепер рабуйте далі на панів .
5. Ігорьок / 1 січня 2016, 14:17
12.Андрій
« і коли це було як я на косі послідні 2 роки не робив »

Круто ти спалився.Значить крав Андрійко.А тут два роки недають красти,тому гім....но з нього й полізло.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації