Вхід | Реєстрація

Про економічний розвиток та опалення

Про економічний розвиток та опалення

14 грудня на щотижневій нараді, яку провела перший заступник голови Кобеляцької райдержадміністрації Жанна Шевцова, розглянуто питання про проект Програми економічного і соціального  розвитку Кобеляцького  району на 2016 рік (доповідав завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі РДА Микола Тюпка).

Про стан проходження опалювального сезону 2015-2016 року в  закладах освіти, охорони здоров’я, культури Кобеляцького району розповідала начальник відділу ЖКГ, інфраструктури, будівництва, містобудування та архітектури РДА, головний архітектор району Наталія Фещенко.

Про стан виконання законодавства щодо державної реєстрації нормативно-правових актів за 11 місяців 2015 року доповідала начальник районного управління юстиції Надія Коваленко.

У ході наради, було  обговорено  питання відновлення роботи  в 2016 році  ВП «Кобеляцький цукровий  завод» ТОВ АФ «Добробут», акцентовано увагу на основних завданнях під час проходження опалювального сезону в закладах  бюджетної сфери – стабільність його проходження та раціональне  використання енергоресурсів.
 
Наприкінці наради Григорій Кіян, голова ради Кобеляцької районної організації ветеранів, поінформував щодо підсумків щорічної 7-ї звітно-виборчої конференції ради обласної організації ветеранів.

 


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2015, 22:30 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації