Вхід | Реєстрація

У Кобеляках вшановували ліквідаторів

У Кобеляках вшановували ліквідаторів

14 грудня в Кобеляки відбулись заходи із вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Перший заступник голови РДА Жанна Шевцова, заступник голови райради Оксана Гордійко та заступник міського голови Анатолій Кісіль зустрілись з ліквідаторами аварії.

Під час зустрічі вони висловили вдячність усім, хто ціною власного життя і здоров’я рятував людство від наслідків техногенної катастрофи.

Голова районного громадського товариства «Союз Чорнобиль» Олександр Койнаш нагородив трьох ліквідаторів пам’ятними нагородами.

Представники РДА, райради, міськради і товариства «Союз Чорнобиль» вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв та поклали квіти до пам’ятного знака "Тим, хто врятував світ від наслідків Чорнобильської катастрофи".


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2015, 22:42 | Кобеляки | Суспільство


1. Сусід / 16 грудня 2015, 11:16
Підтримую в цілому. Але навіть при малих зарплатах гроші у людей водилися, бо купити на них було нічого. Пам"ятатаю батько іздив у Москву по апельсини, щоб пригостити нас, малих дітей. Зараз це смішно, як і те, що хліб коштував по 14-16 копійок, а в школі заставляли пити даром налите молоко, пити риб"ячий жир. І ніяке це не піклування держави, просто при бідному раціоні харчування сімей, та ще й коли в сім"і зачасту було по 2-3-4 дітей, треба було підтримувати майбутніх солдат Радянської Армії та майбутніх матерів. А то був би "рахітік" як говорила місцевий лікар Мацапура О.Н.
2. Бер / 16 грудня 2015, 12:32
15.Месний
« А про сьогоднішню державу і говорити не хочу, бо іі просто немає...»

Слава богу, що ти хоч це розумієш. Видно, ще недостатньо тель-авідєнія надивився. Не забувай, що і в гейропах держава також елемент примусу.
15.Месний
« за часів Брєжнєва" із зароблених 100 рублів, держава платила в кращому разі 15%»

А ти рахував, скільки зараз платить? Тільки тоді держава ще щось і будувала. Те, що на виду для сліпців - це усі жилі будинки, усі дороги. Якби їх зараз "по щучому велінню" не стало, то їздили б по багнюці, а жили б в халупах, бо навіть 99% приватних будинків, які зараз є в країні збудовані в ті часи за оті 100 крб. зарплати і 12 крб пенсії, хоч це і брехня, такі пенсії були у 50-х роках.
15.Месний
«пенсіі які були у склян - по 12-13 рублів дерев"яних...»

Це тобі прабабуся скзала, чи по тель-аві-зору чув?
15.Месний
«до чого ми йдемо.»

Йдемо до оцього, що мужик роповідає, тутхоч і багатенько але послухай, якщо адмін не видалить.Посилання на www.youtube.com
3. Читач2 / 16 грудня 2015, 20:20
Чи правда що в Кобеляках закрили цегельний завод? Це ж сезонне виробництво. Що за питання?
4. Миролюд / 16 грудня 2015, 21:00
24.Читач2
« Це ж сезонне виробництво. Що за питання?»

Та ти шо. Це так в Європі? При совку воно сезонним не було.
5. Чудо Юдо / 18 грудня 2015, 09:58
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Шановні, щось ви розвели гвалт за якісь незрозумілі мені речі.
Чому на вшануванні заступники, та чому вшановували в "Українських стравах"? Чи то я щось не розумію, чи то невже тим чорнобильцям найважливіше, щоб у день вшанування до них прибули саме НАЧАЛЬНИКИ (а не якісь там заступники), щоб їх вивели на головну сцену головної площі головного міста і поіменно назвали? Ще й пісню в їх честь заспівали?
Я, звісно, не чорнобилець, але мені на їх місці було б абсолютно пофігу на ці стандартні процедури, які з року в рік проводить місцева влада, сценарій яких не змінюється і на які силоміць тягнуть підневольних держпрацівників. Для них ці вшанування - це лише робота, ні більше, ні менше. Для мене (якби я був чорнобильцем) - це колись зіпсоване здоров’я. І він цих стандартних заходів моя б щитовидна залоза аж ніяк не покращала. Я б більше був би радий безкоштовним лікам, якісь нормальній соцвиплаті, а не сраною подачкою, може путівкою на лікування чи щось таке. Але мені настрою аж ніяк не додає те що якісь люди прийшли покласти квіти до пам’ятника, толкнули у мікрофон ту саму текстовку, що і минулого і позаминулого року та приперли туди у робочий час працівників адміністративних закладів.
Совок у людських головах досі справно робить свою роботу - відсутність нормального управління та фінансове зубожіння в нашій країні і досі намагаються заткнути якимись помпезностями, грамотами, кріпаками на парадах та іншою фігньою.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації