Вхід | Реєстрація

Кубок поїхав у Полтаву

Кубок поїхав у Полтаву

12 грудня в Нових Санжарах проходили фінальні ігри кубку Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд.

У змаганнях взяли участь переможці зональних ігор, команди із Новосанжарського, Кобеляцького, Решетилівського, Полтавського, Глобинського, Гадяцького районів. Вони були розділені на 2 групи. Суперниками нашої команди стали представники Полтавського та Глобинського районів. У ІІ-й підгрупі змагалися господарі майданчика, гадячани та решетилівці.

Спочатку кобелячани зустрілися з представниками Полтавського району. У першій партії наші земляки тричі зрівнювали рахунок (9:9, 15:15, 18:18), та все ж поступилися 21:25. Друга партія також була за полтавцями — 25:18.

Решетилівці з однаковим рахунком 2:1 перемогли новосанжарських та гадяцьких волейболістів, а в І підгрупі полтавчани обійшли представників Кобеляцького та Глобинського районів із результатом 2:0.

У фінальній грі зустрілися волейболісти Полтавського та Решетилівського районів. Перемогу з рахунком 2:0 (25:16, 25:11) здобули полтавці, яких нагородили перехідним кубком.


Автор: Євгеній ВОЛОЧАЙ, інструктор Кобеляцької РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2015, 11:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації