Вхід | Реєстрація

Святий Миколай завітав до вихованців Кременчуцької виховної колонії

Святий Миколай завітав до вихованців Кременчуцької виховної колонії

18 грудня, напередодні найулюбленішого дитячого свята – Дня Святого Миколая, для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області влаштували веселий та змістовний відпочинок. День видався насиченим веселих посмішок, радості та позитивних емоцій.

Свято стало найбільш очікуваним та значимим для хлопців, адже вони вірять у чудотворну силу святого Миколая і чекають від нього подарунків і здійснення своїх мрій. На гостини до вихованців завітали: головний спеціаліст управління у справах сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Микола Шевченко, начальник Автозаводського районного відділу у м. Кременчуці управління Державної міграційної служби України в Полтавській області Олена Коль, провідний спеціаліст відділу консультаційної роботи Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Іванченко, ієрей Української Православної церкви отець Олександр, представники обласної  телерадіокомпанії «Лтава» та рідні і близькі вихованців.

У святково прибраному залі юнаки подарували присутнім дивовижну театралізовану виставу. Ролі казкових героїв виконували співробітники колонії та вихованці. Це і Святий Миколай та янголята, сніжинки та пірати.  Казкарка зі своїми онуками повідала історію свята та розповіла про життя і чудеса, який творив святитель Миколай. Всі готувалися до свята серйозно: заспівали пісень про Миколая, продекламували вірші, показали сценки та чудові танки. Вразила гостей граціозність артистів під час виконання зимового вальсу та неординарність підлітків під час виконання авторського Новорічного репу. А святково прикрашена ялинка, зроблені своїми руками сніжинки, чисельні подарунки створили атмосферу казковості.

Яскраві враження та емоції у теплій доброзичливій компанії – це саме те, що  отримали усі присутні в залі.

Багато подарунків отримали хлопці цього дня, це і сучасний фотоапарат від Кременчуцької міської ради,  солодощі, зібрані волонтерами від небайдужих мешканців м. Кременчука в рамках Акції «Святий Миколай – дітям», альбоми, художня література та кольорова гуаш і олівці. Особливо приємним свято видалось для чотирьох підлітків колонії, які отримали найважливіший документ – паспорт громадянина України.

А вже після театралізованого дійства вихованці та гості завітали до Храму Іоанна Хрестителя. Тут отець Олександр провів святкове Богослужіння.

Свято лишило у вихованців та гостей радісні спогади та подарувало святковий настрій. Попереду – новорічні свята, а отже, твердять хлопці, варто чекати на дива і подарунки під ялинку.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2015, 11:34 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації