Вхід | Реєстрація

Комісії готуються до сесії

Комісії готуються до сесії

18 грудня під головуванням Володимира Дриги відбулося спільне засідання постійних комісій Кобеляцької районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, управління майном та інвестицій; з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та раціонального природокористування; з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення; з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, інформаційної сфери, депутатської діяльності, регламенту, забезпечення законності і правопорядку.

У роботі комісій взяли участь голова районної ради Володимир Кішінський, заступник голови райради Оксана Гордійко, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ.

У ході засідання комісії депутати розглянули та підтримали питання «Про затвердження Програми правової освіти населення Кобеляцького району на 2016-2020 роки», «Про затвердження Програми підтримки діяльності ради Кобеляцької районної організації ветеранів на 2016-2020 роки», «Про затвердження Програми фінансової підтримки регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський» на 2016-2020 роки», «Про внесення змін до районної Програми діяльності та утримання районного трудового архіву Кобеляцького району на 2015-2017 роки», «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Кобеляцького району на 2016 рік».

Комісії схвалили та рекомендували внести на розгляд чергового пленарного засідання питання щодо затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок площами 16,2172 га та 17,5098 га, наданих в оренду громадянину Олексієнку Олександру Григоровичу для ведення фермерського господарства на території Комендантівської сільської ради Кобеляцького району Полтавської області.

Також депутати розглянули та підтримали питання «Про районний бюджет на 2016 рік». Відповідно до проекту рішення, обсяг доходів загального фонду на 2016-й складає 32 мільйони 661,8  тисячі гривень. Субвенції на реалізацію державних програм соціального захисту населення становлять 83 мільйони 759,1 тисяч, що на 25 мільйонів 571,7 тисячі більше минулого року. Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам - 42 млн. 216,2 тис., медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам – 26 млн. 364,7 тис. Видатки районного бюджету на 2016 рік плануються в обсязі 191 млн. 236,2 тис. грн. Проектом бюджету встановлено обсяг резервного фонду районного бюджету в сумі 70 тис.

По закінченню засідання постійна комісія з питань бюджету, фінансів, цін, управління майном та інвестицій розглянула питання про вибори заступника голови постійної комісії. Депутати одноголосно підтримали кандидатуру Володимира Жукова.

Потому відбулося засідання Президії районної ради, на якому її члени погодили внесення додаткових питань на розгляд третього пленарного засідання.


 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2015, 12:06 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації