Вхід | Реєстрація

Ганна Демиденко презентувала книгу

Ганна Демиденко презентувала книгу

Днями в концертному залі Новосанжарської дитячої музичної школи відбулася презентація книги новосанжарської поетеси Ганни Демиденко «Вони умирали двічі», присвячена визволителям України, новосанжарцям-воїнам АТО, а також тим, хто в роки Другої світової війни боронив нашу країну від фашистської навали.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха, голова районної ради Геннадій Супрун, учасники антитерористичної операції на сході України, родини загиблих воїнів АТО, волонтери, творча інтелігенція району, громадськість та шкільна молодь.

Ганна Петрівна ознайомила присутніх з поезіями збірки, окремо зупинилася на творах, присвячених загиблим в гібридній війні героям Віктору Ходаку, Максиму Збицькому, Олександру Мокляку та Василю Писаренку, а також волонтерам-новосанжарцям, які всіляко підтримують наших вояків.

Під час презентації пролунало і кілька пісень, написаних на вірші поетеси. Та не всі твори збірки написані на військову тематику, тут є поезії про такі вічні цінності як кохання, любов до Батьківщини, свого рідного села, та ін.

 

 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації