Вхід | Реєстрація

Крадуть дитячі велосипеди та коляски

Крадуть дитячі велосипеди та коляски

10.12.2015 року до чергової частини Козельщинського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області по телефону надійшло повідомлення від жителя смт. Козельщина гр. Л. про те, що в ніч з 09.12.2015 року по 10.12.2015 року, невідома особа, з під’їзду трьох поверхового житлового будинку в смт. Козельщина по вулиці Комсомольській вчинила крадіжку дитячої коляски. В ході виїзду слідчо – оперативної групи на місце події встановити особу, яка скоїла крадіжку не вдалося. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

 

14.12.2015 року до чергової частини Козельщинського  відділення поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області з письмовою заявою звернулась гр. Б. жительки смт. Козельщина, про те, що в період часу з 19:00 год  13.12.2015 року по 8:00 год. 14.12.2015 року невстановлена особа здійснила крадіжку дитячого трьохколісного велосипеду з під’їзду п’ятиповерхового будинку в смт. Козельщина.

Виїздом на місце події та проведеними оперативно – розшуковими заходами працівниками сектору кримінальної поліції Козельщинського відділення Головного управління Національної поліції в Полтавській області було встановлено, що дану крадіжку скоїла громадянка Ж. жителька смт. Козельщина, не судима. Остання  у скоєному правопорушенні  зізналась і як пояснила, що дану крадіжку вчинила на прохання своєї племінниці для її дитини у зв’язку з скрутним матеріальним становищем.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Як з’ясувалося,  що крадіжку дитячої коляски, яка сталася 10.12.2015 р. теж вчинила дана громадянка. В чому вона потім зізналася. Дані речі вилучено та повернуто власникам.

 

На відео надавав коментар Скляренко Анатолій Васильович, начальник слідчого відділення


Автор: М.О. Терещенко, начальник Козельщинського відділення поліції, майор поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2015, 13:45 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації