Вхід | Реєстрація

У ролі Миколая побували працівники міської ради

У ролі Миколая побували працівники міської ради

18 грудня у Кобеляцькому дитячому садку №1 «Світлячок» відзначили День Святого Миколая.

Святкове дійство проходило в актовому залі закладу. На нього зібрали всі працівники і вихованці дитсадка. Також поздоровити своїх дітей прийшли і батьки.

Захід організували і провели вихователі, а допомагали їм у всьому вихованці старших груп.

Вони розказували вірші, співали пісні і водили хоровод. За всім цим дійством спостерігали менші дітки, які усіляко підтримували маленьких артистів.

Не обійшлося свято без казкових героїв. Побував на святі Чортик, який думав, що потрапив до лінивих діток. Та малеча довела протилежне. Усі дітлахи навипередки відповіли на запитання, які їм задавав казковий гість. А потім до залу зайшов Святий Миколай. Дітлахи з радістю сприйняли його появу. Виразно розказували йому вірші, а коли Миколай запросив їх у коло, то закружляли в хороводі, підспівуючи під музику.

Також зі святом малечу привітали заступник міського голови Анатолій Кісіль та секретар виконкому Зоя Масич, які вручили всім дітлахам солодкі подарунки.

По завершенню заходу директор дитсадка Лілія Хряпа розповіла, що їх вихованці завжди з нетерпінням чекають на новорічні свята і дуже відповідально готуються до виступів.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 грудня 2015, 16:55 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації