Вхід | Реєстрація

У Шенгурах та Віблах напали на пенсіонерів

У Шенгурах та Віблах напали на пенсіонерів

У середу 23 грудня о 6 ранку на телефон 102 Кобеляцького відділу поліції зателефонував житель Кобеляк і повідомив, що в селі Вібли стався розбійний напад.

При виїзді на місце співробітники поліції встановили, що близько 3 години ночі до будинку громадян М. через вікно проникли двоє чоловіків. Обоє були у масках, камуфляжних штанах і куртках. Один зловмисник був взутий у гумову калоші, інший — в білі кросівки із червоними вставками. Зріст нападників — приблизно 165–175 сантиметрів. Зловмисники застосували фізичну силу до господарів будинку і заволоділи їх грошовими коштами.

У той же день о 1 годині ночі ці ж самі (судячи з опису) зловмисники проникли в будинок жителів села Шенгури. Злочинці були озброєні електрошокером, за допомогою якого знешкодили собаку. Знову ж, застосовуючи фізичну силу і погрожуючи розправою, вони заволоділи виробами із золота та золотими прикрасами. У обох випадках жертвами нападників стали люди похилого віку.

Розпочате розслідування слідчим управлінням. Попередня правова кваліфікація злочину — стаття 187, частина 3 «Розбійний напад, поєднаний із проникненням в житло».

Найприкріше, що через кілька днів у жителів Шенгурів, які постраждали від розбою, ще й корову вкрали.
Працівники поліції звертаються до всіх жителів району, які можуть надати будь-яку достовірну інформацію з приводу цих двох злочинів. Також правоохоронці просять громадян терміново телефонувати на номер 102 у разі, якщо громадяни постраждали від нападу злочинців. Адже у обох названих випадках люди дуже довго не телефонували у поліцію, боячись погроз злочинців. Ті говорили, що спалять їм будинки. У результаті був згаяний час і це ускладнює пошук підозрюваних в розбійному нападі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 грудня 2015, 16:38 | Кобеляки | Кримінал


1. iakov / 24 грудня 2015, 17:01
"Не прошло и пол года".Ехо нарешті розродилося.Вже за межами області цю новину знають.Оперативніше треба,може була б якась допомога в розслідуванні,хтось щось бачив, чи чув.А то друкують паршевлюка з його макулатурою...Хто ж вас виписувати буде?
2. Гай Фокс / 24 грудня 2015, 19:54
1.iakov
«"Не прошло и пол года".Ехо нарешті розродилося.»
Мабуть, теж боялися, щоб хату не спалили...:)
3. наблюдатель / 24 грудня 2015, 22:41
филон поздно рожаешь така газета не нужна
4. Спостережливий / 25 грудня 2015, 12:54
1.iakov
«Не прошло и пол года".Ехо нарешті розродилося.»

3.наблюдатель
«филон поздно рожаешь така газета не нужна»

Взагалі то наскільки я вмію рахувати минуло не півроку, а доба з часу події і повідомлення про неї на сайті. Погоджуюсь - не миттєво спрацювали журналісти. Але на більшості інших ресурсів, що працюють в районі новини немає й до цього часу. Як і в області. Так що давайте будемо обєктивними.
Ну, а з приводу зауваження "така газета не нужна". По-перше, в даному випадку мова йде про сайт, а по-друге: " Де ж ви тоді оці свої коментарі писати будете? Хіба що на паркані. Ну в "Колосі" напишіть".
5. наблюдатель / 25 грудня 2015, 21:06
газети колос и година объективнi, там факти достовiрнi, но ехо преподноси те, що вигодно фiлону и его замовникам
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації