Вхід | Реєстрація

Олександр Зінченко виграв суд у районної ради

Олександр Зінченко виграв суд у районної ради

21‑го грудня Новосанжарський районний суд виніс рішення про поновлення колишнього директора «Інформаційного центру «Новосанжарщина» на раніше займаній посаді. У раді таке рішення коментують стримано і розмірковують над апеляцією.

Нагадаємо коротку передісторію. Олександр Зінченко до вересня 2015‑го року працював директором комунального підприємства «Інформаційний центр «Новосанжарщина». Ще 12‑го серпня районна рада розглянула питання продовження контракту із директором. На розгляд депутатів тоді виносили дві пропозиції: продовжити контракт на 1 та на 5 років. Проте жодна з них не набрала потрібної кількості голосів, контракт із керівником продовжений не був. Частина депутатів не погодилась із таким рішенням і звернулася до керівництва ради з вимогою повторно розглянути питання. На позачерговій сесії 17‑го вересня депутати знову розглянули питання продовження контракту. І знову ні пропозиція продовжити його на 5 років, ні пропозиція залишити керівника на займані посаді ще на 1 рік не набрали потрібних 30 голосів.

Після цього голова районної ради Геннадій Супрун 18‑го вересня своїм розпорядженням звільнив Олександра Зінченка з посади директора інформаційного центру. Звільнений керівник подав позов до районного суду. У справі відбулося два засідання. Уже на другому, 21‑го грудня, суддя Володимир Івко виніс рішення, у якому вимагає скасувати розпорядження голови ради і поновити Олександра Зінченка на посаді директора центру. Крім цього, звільненому керівнику мають відшкодувати середній заробіток за вимушений прогул у сумі 22 тисячі 609 гривень.

Олександр Зінченко, з яким ми зв’язалися 22‑го грудня, рішенням суду був задоволений:

— Я розумію, що може бути апеляція, проте мене радує те, що я зміг довести свою правоту!  І цей випадок може стати гарним прикладом для тих журналістів, яких влада намагається «поставити на місце».

Голова районної ради Геннадій Супрун, у якого ми попрохали прокоментувати ситуацію із поновленням звільненого керівника, у своїх коментарях був стриманий. Лише зауважив, що наразі у районній раді розмірковують, чи будуть подавати апеляцію. Нагадаємо: зробити це районна рада може у 10‑денний термін, тобто, до 31‑го грудня.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2015, 09:16 | Нові Cанжари | Суспільство


1. Оксана / 28 грудня 2015, 11:34
Прошу вибачення перед Антоном, я не порахувала, дійсно 22000/4=5500 за місяць. Вибачте за непорозуміння, останнім часом якась сонливість. Користуючись нагодою вітаю свіх з Новим Роком. Бажаю мирного неба, достатку і благополуччя у Ваших родинах.
2. Антон / 28 грудня 2015, 11:43
Оксано, нарешті проснись і візьми калькулятор! І не вибачайся переді моною, бо я справді протупив, не могла райрада платити Зінченку зарплату, він її в редакції получав. Визнаю свою дурницю.
3. Антон / 28 грудня 2015, 14:16
Змушений погодитися з думкою Рикошету. Уточню тільки, що розмір премії та коли її Зінченко міг виписати сам собі, теж прописано в контракті, тому він тут теж не самостійний. Оксаночко, запрошую тебе на побачення, приходь прямо в селищну раду або навпроти, де Пенсійний фонд. Як тільки переступиш поріг - відразу перші двері ліворуч. Чекатиму! Тільки нікому не кажи про це запрошення, хай це буде наша маленька таємниця. Цьом-цьом-цьом!
4. Антон / 28 грудня 2015, 14:34
Та запросив же!!! Але Оксаночка чомусчь не відповідає... Сумно!
5. Оксана / 28 грудня 2015, 14:57
Я б прийшла. Так не пойму куди ідти? У селищну, чи напроти, на який час? Ще треба зачіску зробити. Як я тебе узнаю, що це дійсно ти?, ех...
6. Колега Анатолій / 28 грудня 2015, 15:28
Попробую відповісти на запитання Мирного. Контракт є повідком, на якому влада тримає журналіста. Ним передбачено умови праці, обовязки й зарплату редактора. А ще визначено термін, до якого той контракт діє, потім депутати на сесії розглядають питання щодо продовження цього контракту на новий строк. Якшо редактор владу критикує - вона може не продовжити контракт без будь-яких обгрунтувань, тобто звільняє неугодного журналіста. Так і сталося з Зінченком. Депутати на сесії звинувачували Зінченка саме за критику в газеті, але не голосували за його звільнення, тобто за непродовження контракту з ним, просто було дві пропозиції - продовжитти контракт на 1 рік і на 5 і ні одна не набрала потрібної кількості голосів. Але Супрун пішов на незаконні дії і таки звільнив Зінченка своїм розпорядженням, Зінченко це довів в суді - про судове засідання знаю в подробицях від своєї довіреної особи. Тепер далі побачимо, наскільки справедлива більшість у районній раді, тобто як "Батьківщина" захищає чи душить свободу слова. Я прочитав на сайті "Полтавщина", що пан Лебедин, який фактично привів до влади більшість від "Батьківщини" і є депутатом обласної ради, входить там у комісію з розвитку інформаційної сфери, отож за логікою речей мав би захищати журналістів, а не виконував примхи районних чиновників. Але який наказ віддасть своїм чистокриничанським депутатам? Сьогодні сам бачив, як до редакції під’їхали шикарні іномарки, з них вийшли Харченко і Сидоренко, пішли всередину. Тепер питання: з якою метою? Думаю, Жаботинський покликав їх на переговори домовлятися, як далі бути з Зінченком. Харченко і Сидоренко - люди Лебедина, вчорашні регіонали, до того ж останній очолює в райраді бюджетну комісію, тому від них багато залежить. Я з Зінченком не дуже дружив, іноді були суперечки за оренду, але повинна бути професійна солідарність, а не блюзнірство і вислужування перед начальством, як ото Жаботинський. Даже гидко дивитися! Держись, Сашко, правда переможе!
7. Лєна / 28 грудня 2015, 15:35
Оксанко, дивись шоб і тобі Юрій Якович не дав наганяй за флірт з Антоном. Попадеш в халепу!
8. Оксана / 28 грудня 2015, 15:40
Ну от і домовились. Я буду у білій куртці і штанах захисного кольору, в мене червоне волосся, в руках триматиму пиріжок або чебурек. А ти не забудь купити презервативи. Як мене довго не буде, то починай без мене.
9. Антон / 28 грудня 2015, 15:44
Домовились, красотка. Цьом-цьом!
10. Микола / 28 грудня 2015, 21:14
Питання не в Зінченку,а в тій факханалії що робиться в районі,ті що бігали і кричали Бандити в Ганьба ще гірші бандити. Регіонали так не чудили і не боролися зі свободою слова і з неугодними. Шовкоплясу Зінченко і дерев,яне перо вручав і критикував,але так нахабно себе не вели,як Бульбаха з подачі Реки,та Супрун.Супрун той взагалі будучи у Юлі кращим на рахунку,а тут якийсь Зінченко критикує,що той нічого у владі не робить.Тільки одні це на базарі обговорюють,а Зінченко це відкрито пише, так недовго дивись прийдуть з базару і викинуть.Хай буде Петя Жаботинський який уміє пройтись по ерогеннним зонам влади
11. мужик / 28 грудня 2015, 21:23
Цікаво,дуже цікаво,порахували зарплату Зінченко,яка повинна виплачуватись і бути прирівняна до голови райради. Тільки Супруну,чомусь платать з карману громади району, депутати встановили навіть 50%за особливі умови, тому що він падає з ніг,бо сам працює без заступника.Та ще в раді створив місця для мертвих душ,щоб премії собі та тим,що уміють язиком працювати краще інших,та і зарплату заступника присваює. Як швидко навчився працювати і служити громаді.А Зінченко без грошей влади,на самофінансуванні навчився виживати,ще і заробляти,так ні незалежні журналісти не потрібні,адже можуть написати таке,що так не довго можна і сісти.Гена корупція ходить поряд,оглядайся,Лебедин тебе не отмаже
12. Антилох / 28 грудня 2015, 21:44
21.Микола
«Регіонали так не чудили і не боролися зі свободою слова і з неугодними.»

Молодець! Можна подавати на конкурс кращих влучних висловів.
13. виборець / 28 грудня 2015, 22:15
Молодець Зінченко,дійсно журналіст.
14. Любовник / 29 грудня 2015, 00:31

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
15. Вадим / 29 грудня 2015, 00:40
Та, що Ви не знаєте Петю , він же все життя перед усима вислуговується, хоче бути гарним. Краще б імідж поміняв, та білизною своє личко Т руки помив. Як же він до Гени тулиться Оце редактор-позор району.
16. максимус / 29 грудня 2015, 12:53
так тримати
17. Гість 1 / 29 грудня 2015, 18:51
2.Оксана
«Наскільки відомо, зарплату жерналістам встановлює Кабмін, до чого тут Федоренко і "пристроявся"? Чи може Федоренко платив йому 5 тисяч? Оце вже цікаво...»

Який кабмін? Розмір заробітної плати встановлює районна рада в трудовому контракті. До речі крім зарплати керівник може встановлювати собі надбавки і премії.
18. Журналіст / 29 грудня 2015, 19:39
Соромно читати полеміку людей, які не знають елементарного: зарплата журналістам державних і комунальних ЗМІ( в т. ч. і надбавки) визначена Постановою Кабміну №377 від 15.о3.1999 року.
19. Рикошет / 29 грудня 2015, 20:06
29.Журналіст
«Соромно читати полеміку людей, які не знають елементарного: зарплата журналістам державних і комунальних ЗМІ( в т. ч. і надбавки) визначена Постановою Кабміну №377 від 15.о3.1999 року.
»

Ну,ну нечервоній так,не всі такі обізнані інтелектуали,як ти).Постанова невизначає усіх умов оплати праці журналіста.Ти ж це знаєш ,правда?Ось,скажімо,"Інтенсивка",це не обов"язкова доплата.Так її отримував вищезазначений директор,чи ні?А ще премії,розмір і умови виплати яких повинні бути передбачені контрактом,або кол.договором.Ну й нарешті авторські гонорари!Чи керівник комунального ЗМІ не має права на "авторські",так це в реаліях "лапша".Можна продовжувати про інші "кровні" для вас журналістів прибутки,але навіщо воно мені.
20. Журналіст / 29 грудня 2015, 20:24
Розмір інтенсивності встановлює засновник. Поставте запитання Супруну. Премія-за умови, що редакція працює з прибутками. Гонорари-справа редакціі. Рахувати чужі кошти-свідчення непорядності.
21. Рикошет / 29 грудня 2015, 21:01
Свідченням непорядності є замилювання очей іншим дописувачам зазначаючи постанову КМУ ,як єдиний і вичерпний підзаконний акт,який визначає умови оплати праці журналістів,завідомо знаючи що це не так.А тепер про сором."Журналісте",не став себе вище за інших учасників дискусії,й буде все гаразд.Перефразую Висоцького:"У чомусь ти снайпер,а в чомусь тапьор".Будь простіше!З наступаючим Новим Роком!
22. Альона / 30 грудня 2015, 09:30
Не зважайте на Рикошета, він щойно з базару вернувся, а там все на рівні бла-бла-бла. Знаю точно, шо Зінченку могли ставити всі надбавки по максимуму, але самостійно він їх встановлювати не міг. Посадовий оклад визначено постановою Кабміну, і його ніхто не має права збільшити чи зменшити - почитайте цей урядовий документ, тоді будемо дискутувати. "Інтенсивка" також є обов’язковою виплатою, відповідно до цієї ж постанови, хоча там дійсно є "мінімум-максимум", можна регулювати. Але оскільки контракт підписується не щомісяця, то відсоток цієї "інтенсивки", прив’язаний до посадового окладу, визначається раз на весь термін контракту. Є також обов’язкова доплата за стаж, яку знову ж таки ніхто не має права зменшити. Повторю для великого інтелектуала Рикошета: це обов’язкові виплати. Можна передбачити й інші якісь доплати, але знову таки в законодавстві чітко прописано: лише за умови одержання редакцією прибутку! Наприклоад, той же авторський гонорар, якого в районних редакціях немає років 20, ще з часів розвалу Радянського Союзу, бо відтоді вони не є прибутковими. Я добре знаю ці нюанси, бо колись працювала в редакції районного радіо. Тому вітаю Рикошета з Новим роком і раджу для початку спитати в Супруна, які в нього надбавки за стаж, за інтенсивність і за особливі успіхи в роботі. Правда, ті успіхи бачить лише він та його бухгалтерія. До того ж одержуватиме він їх виключно з бюджету, тобто капне йому в кишеню якась і Рикошетова гривня, якщо Рикошет не уникає податків. А взагалі цікавитись чужими зарплатами і смакувати цим - ознака не дуже гарного виховання. Якраз такі, хто заглядає в чужий карман, і ставлять себе вище за інших, уявили себе богами із самопроголошеним правом когось судити. Ще раз з Новим роком усіх!
23. Читач / 30 грудня 2015, 10:10
16.Колега Анатолій
«Я з Зінченком не дуже дружив, іноді були суперечки за оренду, але повинна бути професійна солідарність, а не блюзнірство і вислужування перед начальством»

Толя, ти молодець! Нарешті прозвучала позиція колег.
24. Спостережливий / 30 грудня 2015, 20:33
35.Читач
« Нарешті прозвучала позиція колег.»

Якщо говорити опираючись на факти, то позиція колег по служінню владі, тобто представників комунальної преси, якраз і не прозвучала.
Мене в цій ситуації найбільше забавляє один нюанс. Статті із висвітленням позиції Зінченка, друкували його прямі конкуренти із "ЕХО". Приклади - "Операція "Нейтралізація або Судилище з фарсом" та " ЗМі або НеСвобода комунальної преси".
А ось калєгі по комунальній пресі, як у рот води набрали. Служать.
Як тут не згадати класика: "Служыть бы рад, прислуживаться тошно".
ну, а сам Олександр молодець, що подав до суду. І, як бачимо лебединська криша не допомогла. Приклад для інших,для тих, хто вічно плачеться, що правди добитися неможливо, все куплено і продано. А ви пробували боротися? Сашко попробував і виграв.
25. Рикошет / 31 грудня 2015, 11:57
38.Альона
«. Якщо не важко, то поясни, будь ласка, як це "написати коментар реакційно"?»

Пояснюю.Є така штука реакція.Це коли негайно реагуєш ,інколи необдумано,на якійсь дії.Прочитавши коментар "Журналіста",враховуючи його особливу зверхність,я й написав свій коментар.Зробив це без наміру перебирання чужої білизни.Що стосується стилістики,то й твоя починається з псевдоніму.Це ж треба "Альона".:)
38.Альона
« Успіхів тобі у 2016-му! І»

А за це,спасибі.Я також від щирого серця бажаю тобі удачі. Неображайся.
26. Альона / 31 грудня 2015, 12:26
та пішов ти
27. Альона / 31 грудня 2015, 13:46
Цікаво, хто це написав під моїм іменем коментар №40? Хтось явно провокує...
28. Рикошет / 31 грудня 2015, 13:56
41.Альона
«Цікаво, хто це написав під моїм іменем коментар №40? Хтось явно провокує»

Отже ,непіду!
29. турист / 31 грудня 2015, 14:16
41.Альона
«Цікаво, хто це написав під моїм іменем коментар №40? »

Азаров,його фраза.
30. Самвел Ирицян / 8 січня 2016, 12:13
Узнаю кто на мою семя кривое слово говорил буду шкуру снимать Кази пискем думусул Если ты мущина то напиши свою фамилия имя Котере хорем
31. Віта / 8 січня 2016, 19:54
Спить зіня і сниця йому сон шо він у крєслі редактора. А борис у нього заместітєль. Тільки от Генадій Іванович не дає збуться рождєственській мечті. От попадалово.
32. Бориско / 8 січня 2016, 20:00
одня є свідками, як численні поширювачі газети «Весті» здійснюють антиукраїнську пропаганду російського розливу, фактично, антидержавну діяльність. Крім млявих спроб МВС продемонструвати свій інтерес до діяльності медіа-холдінгу за яким неозброєним оком видно вуха Кремля, нічого не відбулося. Однак, це не обходить наших чиновників і президента, краще боротися з тими журналістами, які здійснюють резонансні розслідування.
33. Вадим / 8 січня 2016, 20:08
Петя переживає сто пудов.
34. Ліна / 8 січня 2016, 20:10
Боря буде радий такому развітію собитій! Оце вже душу в газеті отведе.
35. Маринка / 8 січня 2016, 20:11
Попише про все. У нього зараз чорна полоса.
36. Літератор / 8 січня 2016, 20:13
Дайте людям спокій. Хай мечтають. Супрун не допустить цього вжизні.
37. Лікар / 8 січня 2016, 20:33
І в О.Зінченка все вийде. Хай дєрзає. Ото шуму наробить в районі. Хоть не скучно буде.
38. Романн / 8 січня 2016, 20:38
Якщо говорити опираючись на факти, то позиція колег по служінню владі, тобто представників комунальної преси, якраз і не прозвучала.
Мене в цій ситуації найбільше забавляє один нюанс. Статті із висвітленням позиції Зінченка, друкували його прямі конкуренти із "ЕХО". Приклади - "Операція "Нейтралізація або Судилище з фарсом" та " ЗМі або НеСвобода комунальної преси".
А ось калєгі по комунальній пресі, як у рот води набрали. Служать.
Як тут не згадати класика: "Служыть бы рад, прислуживаться тошно".
ну, а сам Олександр молодець, що подав до суду. І, як бачимо лебединська криша не допомогла. Приклад для інших,для тих, хто вічно плачеться, що правди добитися неможливо, все куплено і продано. А ви пробували боротися? Сашко попробував і виграв.
Підтримую ці слова.
39. максимус / 8 січня 2016, 22:51
Хто такий Супрун, у нього що влада якась є,чи він на щось впливає,чи його хтось в районі за керівника рахує.Він для Жаботинського керівник може і його заступниці Віти,які не натішаться ним.Ні,ще в раді де хто.Що він не допустить,не виконає рішення суду.Хай попробує,він же ходив по селищу ганяв регіонів,що вони бандюки і вчиняли,як вчиняє він.Крісло псує людину,а тут ще і слава кращого у Юлі.Хай грається
40. Рикошет / 9 січня 2016, 14:34
75.Рикошет
«А де це бодачок дівся? Супруну не вгодив?»

Хто дівся?Ти хоч мені розкажи, самозванцю.
41. Перехожа / 9 січня 2016, 17:08
Бодачок подався в бізнес, нашо йому та влада, коли чуть під корпупцію не попав. А щодо Лебедина, то він викорситав Супруна під вибори і навіщо він йому тепер? В чому вигода прикривати такого анаморфного руководітєля? Бізнес не одіжме, від наїздів не захистить. канєшно. від нього ні пользи ні вреда, але коли Супрун дограєця до корупції чи схлопоче кримінал, то на біса Лебедину кидати на себе тінь негативу - вот в чом вопрос. А Юлька тим більше не защитить "кращого з кращих" побєдітєля на виборах, їй тоже на президентське крісло поглядати треба. Але хай Гена тішить себе думкою шо схватив Царя за бороду. Колись та й дозаграєця із законами. То він ше не знає, в чиїх руках може ус..тися.
42. Оксана / 9 січня 2016, 19:43
Що дограється Супрун - це точно і Юлька з косою не допоможе. Бодачок вчасно злиняв , нафіга йому ці розклади, та корупція. Та якомусь Гені вислуговуватись, там у раді є такі , хай служать, бо він сам законів не знає, а розумного з себе строє.
43. Перехожа / 9 січня 2016, 22:48
Ого. Він людина серйозна і розумна. Всі його недооцінюють.
44. Перехожа / 9 січня 2016, 22:49
Це точно не Борис. І не О.Зінченко.
45. Елена / 10 січня 2016, 11:24
Какой идиотизм вокруг! Неужели о такой демократии мечтал Майдан? Когда Супрун сначала шугает по Санжарам бывших регионалов, потом в обнимку с ними же идет на выборы... Когда Юрий Яковлевич, доселе уважаемый мною, предает своих бывших соратников и буквально ложится под Супруна. И ведь не впервой! Сначала был помаранчевым, затем сине-белым, теперь вот бело-красным, с сердечком на груди... Неужели не совестно? Ну и где теперь те громадские активисты, которые искали правду, гоняясь за руководителями в райцентре? Почему молчат и не дают оценку тому же Супруну, который ради выигрыша соединился с вчерашними своими идеологическими врагами? Разве это не предательство? Или тому же Лебедину, который тоже ради выигрыша по сути купил эти выборы, через свою агрофирму оптом купил избирателей. И вторая мечта Супруна сбылась - местная газета теперь в его кармане, славит царя-батюшку до небес. Мне бы на месте Супруна после этого всего не то что в Киев за штандартами ехать или свой портрет в "Светлице" печатать, а на людях показываться было бы совестно. Но это в том случае, когда есть та самая совесть... Короче, все у нас как в том стишке:
Удивили мы Европу,
Покорили высоту.
Десять лет лизали ж…у,
Оказалось, что не ту.
Но народ не унывает,
Бодро смотрим мы вперед:
Агрофирма всем родная
Нам другую подберет...

Люди, если вы еще люди - неужели вам не противно от всего этого? Ведь с вас за ваши же деньги (а Супрун живет исключительно на зарплату с налогов) лепят дураков!
Извините, конечно, за эмоции.
46. Щука / 10 січня 2016, 11:46
87.Елена
«
Люди, если вы еще люди - неужели вам не противно от всего этого? Ведь с вас за ваши же деньги (а Супрун живет исключительно на зарплату с налогов) лепят дураков!
Извините, конечно, за эмоции.»

Всі газети і т п на районному , обласному рівнях повинні бути тільки приватні. Досить транжирити гроші громад на не потрібні речі, а Зінченко не хай докаже свою професійність не за гроші з бюджету.
47. максимус / 10 січня 2016, 12:15
Правду говоришь.
48. Мирний / 10 січня 2016, 15:36
Та досить цих безглуздих розмов!
49. Мирний / 10 січня 2016, 15:50
Закон передбачає державну підтримку реформованих друкованих ЗМІ місцевої сфери розповсюдження. Формою такої підтримки визначено встановлення для редакцій пільгових умов оренди приміщень, що перебувають у державній чи комунальній власності, надання адресної фінансової допомоги, надання редакціям пріоритетного права на укладення договорів про висвітлення діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.
Реформування здійснюватиметься у два етапи: протягом одного року з дня набрання чинності Закону та протягом двох наступних років шляхом виходу органів держвлади, місцевого самоврядування зі складу засновників зазначених друкованих ЗМІ та перетворення їх на офіційні друковані видання. Законом визначено, що трудові колективи редакцій мають пріоритетне право у визначенні способу реформування. Свої пропозиції вони мають надати засновникам та співзасновникам продовж трьох місяців з дня набрання чинності Законом.
50. Мирний / 10 січня 2016, 15:50
Перелік ЗМІ, що реформуються, подається на затвердження Кабінету Міністрів центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері телебачення і радіомовлення, інформаційній та видавничій сферах. Цей самий орган має забезпечувати ведення та оновлення інформації у Зведеному переліку щодо об’єктів реформування. Зокрема, зазначаються відомості про засновників чи співзасновників, приміщень, в яких розташовані редакції, перелік майна, джерела фінансування редакцій, рішення щодо способу реформування тощо.
51. Татко / 10 січня 2016, 15:51
Отож.
52. Елена / 10 січня 2016, 16:08
Интересно, кто это подписался моим именем под комментом №94? Впрочем, это не беда, если этот человек мой тезка или у него фантазии как мозга в ракушки. Интереснее знать, чем это Супрун лучше Федоренка? Неужели потому, что ничего не делает и никого работать не заставляет, т.е. ничего в районе не решает? Я не большой политик и могу ошибаться, но тогда, как говориться, огласите весь список, пожалуйста, реальных дел Супруна, может и поверю в его "лучшесть".
53. Щука / 10 січня 2016, 16:30
[[ЦИТАТА|98|Олександр З
Ми з Б.В. таку газету зробимо, що всі ахнуть! І без дотацій ради і протеже Ю.Я]]
Так робіть, чого ждете ? І обвязково , щоб була сторінка карикатур.
54. максимус / 10 січня 2016, 16:57
Це вже модньо підписуватися чужим іменем,намагаючись скомпрометувати в очах анонімщиків.Видно що бояться повернення Зінченко,цей матку правду може врізати,він і итак їм в зуби не дивився,таких журналістів на наших теринах не має і не буде.
55. Гершко / 10 січня 2016, 19:02
87.Елена
«Какой идиотизм вокруг! Неужели о такой демократии мечтал Майдан?»

Можно еще помечтать. Мечтать можно всегда. Украинский народ - мечтательный народ, прям онанист какой-то. А ведь вас предупреждали даже тут на сайте чем ваш майдан закончиться. Принятый закон о реформировании СМИ вовсе отбирает у органов местного самоуправления право на свои СМИ. Так что будет теперь одно Тель-авидение а ля Коломойский и К и такие же газеты. Шалом браты казаки.
56. Масон Вазон / 10 січня 2016, 19:36
110.Гершко
«Принятый закон о реформировании СМИ вовсе отбирает у органов местного самоуправления право на свои СМИ.»

Валєра, голова вже зовсім бо-бо? Ти закон цей недолугий читав?. Та там лазєєк для "органав мястнага самаудовлєтворєнія" ціла купа. І чого ж ти придур в "орган самоудовлєтворєнія" тобто в "Колосс" не пишеш, а строчиш коменти в класичну ліберастичну газету "ЕХО".
Валєра в тебе раздвоєніє чи разлуплєніє особистості? Піди краще здайся психіатрам, може в підручник по психіатрії твій клінічний випадок внесуть.
57. максимус / 10 січня 2016, 20:53
Щука у нас карикатур зараз вистача,що в білому домі що в селищній радіі газети не треба,хоча перчику додати треба
58. Щука / 11 січня 2016, 20:00
Найкраща карикатура це ти.
59. Щука / 11 січня 2016, 20:08
113.Щука
«йкраща карикатура це ти.
»

Шановний дотримуйтеся елементарнои культури ,називайти себе хоча б Щука 2
60. максимус / 12 січня 2016, 10:22
ТО не Щука 2,то Пескарь
61. Рол / 15 січня 2016, 10:34
тема видно ця всім набридла
62. максимус / 15 січня 2016, 11:35
тема созревает еще.ждем продолжения
63. Ігорьок / 15 січня 2016, 12:19
112.максимус
«Щука у нас карикатур зараз вистача,що в білому домі що в селищній радіі газети не треба,хоча перчику додати треба»

Гладіаторе,карикатуру можна намалювати на кожного.Наприклад,уявляю твою карикатуру.Стоїть такий собі гладіатор "Максимус",ноженьки тонкі,рученьки дістрофічні,в руках замість акінака фалос й весь обвішаний анонімками,труситься бідний,щоб не узнали хвамілії.Безперечно"героїчна постать":-)
64. Ігорьок / 16 січня 2016, 09:17
Зіня на посту:-)
65. Ігорьок / 16 січня 2016, 09:18
А Боря ано... чіпляє нові:-)
66. Папік / 16 січня 2016, 09:19
та годі вам)))
67. Ролік / 16 січня 2016, 09:20
Точно вичерпала!!!
68. Ігорьок / 16 січня 2016, 09:54
120.Ігорьок
«А Боря ано... чіпляє нові:-)»

119.Ігорьок
«Зіня на посту:-)»

Нехай тобі всохне поддєлка!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації