Вхід | Реєстрація

Конкурс «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2016»

Конкурс «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2016»

Відбувся І районний (заочний) етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінаціях: «Керівники гуртків еколого-біологічного профілю: еколого-натуралістичного напряму» (гуртки екологічного профілю та гуртки юних біологів); «Керівники гуртків декоративно-ужиткового мистецтва: художньо-естетичного напряму». Цьогоріч учасники конкурсу представляли власний досвід роботи у вигляді електронного портфоліо, що містили: загальні відомості про учасника, характеристику його професійної педагогічної діяльності; анотацію власного досвіду, відомості про результативність педагогічної діяльності, розробки двох занять та одного масового заходу з повним дидактичним забезпеченням, відеозаписи занять та масового заходу, список друкованих праць, публікації в мережі Інтернет, навчальну програму, за якою працює гурток.

За рішенням журі переможцями визначені:

Номінація «Керівник гуртка еколого-біологічного профілю: еколого-натуралістичного напряму»

І місце – Дерев’янко Нінель Євгеніївна, керівник гуртка «Юні друзі природи» Новосанжарської станції юних натуралістів, що працює на базі Дубинівського НВК;

Лауреат – Галушко Валентина Володимирівна, керівник гуртка «Основи біології» Новосанжарської станції юних натуралістів, що працює на базі Сухомаячківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Номінація «Керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва: художньо-естетичного напряму»

І місце – Бабенко Аня Олексіївна, керівник гуртка «Умілі руки» Новосанжарського районного будинку дитячої та юнацької творчості;

Лауреат – Іопа Олена Миколаївна, керівник гуртка «Забава» Нехворощанського будинку дитячої та юнацької творчості.

Вітаємо наших переможців та учасників конкурсу! Зичимо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, підтримки та розуміння колег, миру та творчих злетів на педагогічній ниві. А нашим переможцям гідно представити Новосанжарський район на обласному конкурсі!


 


Автор: Т. Шинкаренко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації