Вхід | Реєстрація

Праска, побиття і «хомути» на руки

Праска, побиття і «хомути» на руки

Потерпілий підприємець розповів, як в його квартиру в центрі міста «увійшли» грабіжники, а поліція просить допомоги у розкритті серії подібних злочину.

У п’ятницю, 25 грудня, вранці в двоповерхівці по вулиці Шевченка невідомі в масках увірвалися до квартири місцевого підприємця.  За його словами, троє в масках відразу  ж поклали на підлогу господаря квартири та його дружину, малолітню доньку відвели в спальню.

«Дружині і мені одягли на руки пластмасові стяжки, щоб ми не могли чинити опір. Далі запитали, де ж гроші і золото. Я сказав, що грошей немає … Поступово шукали і перевертали будинок. Потім допитували дружину. Вона сказала, де лежать дитячі гроші — гроші доньки … Ці гроші вони забрали, а ще зірвали з дружини золотий ланцюжок … Потім я розірвав «хомути» і почав битися … », — розповів Юрій.

Після бійки зловмисники почали душити підприємця, переконуючи заспокоїться, і ледве не зламали йому шию. Потім знову вимагали гроші. Після чого взяли праска, включили, прийшли до мене і сказали, що будуть мене «гладити», — говорить потерпілий.Після цього, він перестав опирався. Телефон і ноутбук розбійники брати відмовилися. Їх цікавили тільки гроші і золото. Пішли з квартири грабіжники по черзі, а чоловік викликав поліцію. Під час  брифінгу в  кременчуцькій поліції заступник начальника поліції Полтавської області Денис Захарченко заявив, що в Кременчуці діє угрупування квартирних грабіжників, «почерк» злочинів практично ідентичний.

Правоохоронці просять усіх, то володіє будь-якою інформацією про зловмисників або став свідком подібних злочинів — повідомити яку-небудь інформацію на лінію 102 або 067-530-45-16.

«Даю слово офіцера, кожного, хто повідомить будь-яку інформацію, яка буде корисна слідству — чекає значна винагорода», — зазначив заступник начальника поліції Полтавщини Денис Захарченко.


Автор: «Громадське.Кременчук»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2015, 12:40 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації