Вхід | Реєстрація

Депутати облради підтримали звернення до Верховної Ради щодо відставки Яценюка

Депутати облради підтримали звернення до Верховної Ради щодо відставки Яценюка

Під час другої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання депутати проголосували за звернення до Верховної Ради щодо відставки Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

З 77-ми зареєстрованих у сесійній залі депутатів 49 проголосували «За», 4 – «Утримались», 0 – «Проти». Ніяким чином не проявили себе при голосуванні 24 депутати Полтавської облради.


Автор: «Громадське. Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 грудня 2015, 13:21 | Полтавщина | Політика


1. турист / 28 грудня 2015, 16:34
А Кобеляцькій райраді-слабо?
2. Лтава / 28 грудня 2015, 16:47
А кому ті звернення потрібні ?
3. Антилох / 28 грудня 2015, 17:02
2.Лтава
«А кому ті звернення потрібні ?»

От, от. І якщо хтось думає, що Мішико буде кращий,то він глибоко помиляється. Їх треба усіх гнати в шию.
4. Снайпер / 28 грудня 2015, 17:06
І що воно дасть? Кролик як не злазив з екрану ТБ, так і продовжує це робити. Розповідає за якісь реформи, видно по магазинам не ходить. Був в Полтаві, перед Новим роком всі показились (в магазинах та на ринку) і нікому немає до цього діла. Щоб він здох!!! Бо такі без мила знову кудись пролізуть
5. турист / 28 грудня 2015, 18:35
2.Лтава
«А кому ті звернення потрібні ?»

Як кому,виборцям.Щоб бачити хто є хто.Он партія "Радикальних голубців" весь базар агітувала за них голосувати,а в Раді вони проголосували за вбивчий бюджет,тепер аграріям-ж.опа.А район у нас залежний майже на 100 відсотків від хліборобів.
6. Антилох / 28 грудня 2015, 18:42
5.турист
«Щоб бачити хто є хто.Он партія "Радикальних голубців" весь базар агітувала за них голосувати,а в Раді вони проголосували за вбивчий бюджет,тепер аграріям-ж.опа»

От нехай агарії починають думати не опою а головою.
7. Микола / 29 грудня 2015, 13:24
Колы аграрий пидут на Киев, поженут их митлой я думаю нацгвардия уже к этому готова
8. Антилох / 29 грудня 2015, 14:03
7.Микола
«Колы аграрий пидут на Киев, поженут их митлой »

Ясно, що поженуть, а може ще й розстріляют. Та й що воно дасть? Яценюк робить те, що йому начальники з США і МВФ кажуть. Не буле Яценюка, те саме буде інший робити. Коли Яценюк був в опозиції, то він на Шустері 22.11.2013 ось що співав: "Ми, як опозиція, негайно тут публічно заявляєм: ми зразу вимагаєм зменшення так само вдвічі тарифів на газ для населення, тарифів на електроенергію, тарифів на житлово-комунальні послуги, ми вимагаєм щоби вдвічі менше тоді українці платили. Якщо це не станеться - це означає що ціну на газ зменшать, а всі доходи, з вашої кишені в-першу чергу, підуть новим газовим магнатам..."
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації