Вхід | Реєстрація

Кременчужанин спіймав у себе вдома крадія

Кременчужанин спіймав у себе вдома крадія

У своїй квартирі чоловік посеред ночі виявив та затримав незнайомця, який вже спакував цінні речі та намагався втекти.

Близько 4-ї години ранку до правоохоронців звернувся 42-річний кременчужанин. Чоловік розповів, що невідомий намагався обікрасти його квартиру.

Виїздом на місце події було встановлено, що після опівночі власник житла поїхав проводжати на вокзал своїх родичів. По поверненню додому зрозумів - у квартирі хтось знаходиться. Окрім цього у квартирі було пошкоджене металопластикове вікно. Власник квартири самотужки затримав зловмисника, який вже склав цінні речі та намагався втекти з місця злочину.

Слідчо-оперативна група поліції встановила, що зловмисником виявився 26-річний кременчужанин. На момент вчинення крадіжки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Упевнившись, що в квартирі немає господарів - пошкодив вікно та проник усередину. Зібрав усі цінні речі, але вийти з помешкання не встиг – повернувся власник житла.

Начальник Кременчуцького відділу поліції Вадим Могила повідомив:

— Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших подібних злочинів. По даному ж факту відкрито кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло). За скоєне чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.


Автор: За матеріалами Кременчуцького відділу ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2015, 12:49 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації