Вхід | Реєстрація

Вишиванка – тренд світової моди

Вишиванка – тренд світової моди

Цього року дизайнери та стилісти популярного видання «Вог» запевнили всіх модниць, що трендом сезону стане вишиванка. Тому вишиту річ повинна мати в своєму гардеробі кожна панянка, яка слідкує за останніми новинами з подіуму. Ця новина особливо потішила українок, адже одяг з елементами вишивки має практично кожна з нас. I представниці прекрасної статі нашої країни зможуть стати в один рiвень з модницями свiтового рiвня.
Фахiвцi видання стверджують, що останнім часом вплив наших співгромадян на моду стає дедалі сильнішим. Все це пов’язано з ситуацією всередині нашої країни: трагічнi подіі на Майданi, війна на сході нашої держави. Світ всіляко висловлює підтримку українцям. Мода на вишиванки в колекціях світових дизайнерів – яскравий тому приклад. Згадайте хоча б колекцію талановитого дизайнера Валентино, яка вийшла в світ навесні цього року. Або ж дизайнер Вiта Кiн, яка в своїй колекції поєднала вишиванку з сучасними технологіями. Тому можна з впевненістю сказати, що мода на українське стає дедалі популярнішою.
До речі, якщо ви ще не маєте с своєму гардеробі вишиту річ, то ви можете купити вишиванки або вишиті сукні в магазині Єтнодім. На сайті магазину ви з легкістю зможете підібрати для себе будь-яку сукню i будьте впевнені, що вишиванка до лиця кожнiй жiнцi. Головне – правильно підібрати фасон одягу, який підкреслить ваші принади та приховає недоліки фігури. До того ж, вишиванки рідко шиють із синтетичних матеріалів. Частіше для такого виробу використовують натуральні тканини. Льон, для прикладу. В такому одязі, до речі, дуже комфортно влітку і практично не спекотно.

Що вже говорити про закордонних дизайнерів, коли вітчизняні стилісти також створюють неперевершені колекції одягу з етнічними мотивами: це і верхній одяг, і головні убори, і різноманітні сукні, блузи чи спідниці. Такому прояву та піднесенню духу патріотизму також сприяло загострення політичної ситуації з сусідньою нам країною - Росією.

Також все популярнішими стають різноманітні квітчасті віночки та аксесуари. На вулицях українських міст все частіше можна зустріти молодих жінок з квітами у волоссі або біжутерією, яка виготовлена у відповідності з національною тематикою. Це можуть бути ягідки калини або квітки маків. Погодьтесь, дуже гарно виглядає дівчина з заплетеною косою, з квітами у волоссі та у вишитій сукеночці. Правда ж? Тому ви можете з впевненістю купити таку річ і не жалкувати. Адже вишиванка завжди буде в тренді і не вийде з моди. Особливо, в Україні.


Автор: Марія Романова
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2015, 10:14 | Полтавщина | Суспільство
1. Whitefox / 19 квітня 2017, 17:28
Это вроде уже давно модно), взгляните на эти - Посилання на tm-modus.com.ua модные блузки мы с подругами разные модели оптом покупаем. И в зависимости от ситуации их можно носить по-разному ;) Например, на работу - с юбкой-карандаш, на прогулку - с укороченной юбочкой соответствующего цвета и фактуры, куда-то можно и с шортиками надеть, но это уже зависит от рисунка и вычурности блузки.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації