Вхід | Реєстрація

«Маленькі Сови-2» перемагають і «Молодь», і «Колос»

«Маленькі Сови-2» перемагають і «Молодь», і «Колос»

Після завершення матчів, що пройшли на минулих вихідних, у першості Кобеляцького району із міні-футболу загострилась інтрига.

Після ігор, проведених 19-20 грудня, на першій сходинці турнірної таблиці одноосібно розташувався кобеляцький «Колос». Трішки відставали від нього нев’янучі «Маленькі Сови-2». А враховуючи той факт, що «Сови» провели на два поєдинки менше, то саме вони претендували на роль майбутнього лідера. Та для цього їм потрібно було довести реальність своїх амбіцій у зустрічах із міцною «Молоддю» та головними конкурентами в боротьбі за чемпіонство футболістами «Колоса».

У суботу 26 грудня «Маленькі Сови-2» грали проти «Молоді». У останній момент «Сови» отримали підкріплення в особі форварда Євгена Безуглого, котрий в минулих сезонах наводив жах на захисників і голкіперів команд-суперниць. Щоправда, тоді Женя грав у складі «Буциків». Натомість не вийшов на майданчик інший грізний форвард «Сов» Олег Маньківський.

Матч, відверто кажучи, не виправдав сподівань уболівальників обох команд. Суперники грали надто обережно, більше турбуючись про захист власних воріт, аніж про напад. Що й казати, коли за сорок хвилин футболісти двох команд створили лише чотири гольові моменти. А реалізували тільки два з них. Спочатку Ярослав Постольник показав усім, що у будь-якій ситуації потрібно боротися до кінця. У один із моментів усі зупинились, проводжаючи поглядами м’яч, що виходив за межі поля. А Ярік догнав кулю, зблизився із голкіпером і забив. А потім Борзовець здійснив прекрасний прохід по правому флангу, відпасував на Безуглого і Женя акуратно «поклав» м’яча у ворота суперників. 1:1 — такий результат зафіксував арбітр Роман Горбенко, котрому, до речі, гравці «Молоді» пред’являли претензії за упереджене, на їх думку, суддівство. А вболівальники «Сов» парирували:
— Ага, вічно вам щось заважає. Ви ж — молодь, повинні рвати дідів.

Наступного дня «порвати» «дідів» спробували вже «колосяни». І теж безуспішно. Почався матч дуже вдало для «Колоса». Уже на третій хвилині гри їх гравець Сергій Койнаш несподівано для всіх (можливо й для себе) у чужому карному майданчику зробив щось на зразок «фінта Зідана» і буквально завів м’яча у ворота. Та через п’ять хвилин Борзовець елегантно перекинув м’ячика через голкіпера і зрівняв рахунок. Минає ще п’ять хвилин і вже «колосянин» Волочай повторює трюк Олександра. Та буквально через хвилину захисник «Колоса» починає «мудрувати» біля власних воріт і Маньківський миттєво його за це карає, зрівнюючи рахунок.

У другому таймі невтомний Олександр Борзовець виводить свою команду уперед. Починається гра на зустрічних курсах. Утім, більше не забиває ніхто. «Маленькі Сови-2» перемагають і очолюють турнірну таблицю. У цьому матчі в їх складі потрібно окремо відзначити Борзовця та голкіпера Романа Мілька.

3 січня 2016 року відбудуться перенесені матчі відкритої першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з міні-футболу, а 9-10 січня розпочнеться ІІ коло змагань із міні-футболу.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 грудня 2015, 11:54 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Михайло / 1 січня 2016, 12:17

Коментар видалено за порушення пункту 2.1 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації