Вхід | Реєстрація

Меблі-трансформери — чудовий варіант для невеликого житла

Меблі-трансформери — чудовий варіант для невеликого житла

По статистиці, найбільше користуються попитом серед покупців нерухомості одно- та двокімнатні квартири. На жаль, не всі вони мають велику площу. Тому власикам такого житла доводиться добре «ламати голову», аби створити якомога більше вільного простору та облаштувати все зручно та багатофункціонально. Тут на допомогу приходять меблі-трансформери. Це не новинка для сучасників. Згадайте хоча б радянські часи, де практично в кожному домі був стіл, який розкладався і ставав достатньо просторим для великої компанії або родини.

Сьогодні ж, такі меблі стали більш сучасними, зручними та якісними. Розширився і їх асортимент. Сучасний меблевий ринок пропонує різноманітні столи-трансформери, ліжка, дивани, шафи, та багато чого іншого. Всі вони за допомогою «легкого помаху руки» розкладаються або ж, навпаки, складаються і звільняють місце у вашій оселі. І вам більше не потрібно хвилюватись, як вмістити всі необхідні речі та предмети побуту у вашій малогабаритній квартирі. До речі, з повним асортиментом таких меблів ви можете ознайомитись а сайті Meb Shop.

Спеціалісти стверджують, що досить популярними серед покупців є столи-трансфомери. Вони досить зручні у використанні. Не займають чимало місця. Можна без проблем приймати у своєму будинку велику компанію гостей. Та й дизайнери відмінно «почаклували» над дизайном. Такі столи сьогодні мають оригінальний дизайн та цікаві конструкції.

Не менш популярні ліжка-трансформери, які перетворюються в шафу. Вони ідеально «вписуються» в однокімнатну квартиру або невелику спальну кімнату. Хоча по функціональності такі меблі ніскільки не поступаються класичним. До того ж, вони цікаво виглядають в інтер’єрі. В зібраному стані ліжко-трансформер може візуально зливатися з обстановкою і виглядати, як звичайна шафа.

До речі, серед розкладних односпальних ліжок зустрічаються доволі цікаві ідеї. Ліжко може бути ідеально закамуфльованим під закриту поличку або комод.

Сьогодні дизайнери створюють досить оригінальні ідеї і для дитячих кімнат. Тут ліжечко в зібраному стані може слугувати в ролі інтерактивної дошки або настінної картини.

Також цікавою ідеєю є ліжко, яке трансформується в робочий стіл. Це зручно, як для дорослих, так і для дітей. Хотілося б відмітити ще один винахід дизайнерів для маленьких гостьових кімнат: це поєднання в одній конструкції журнального та обіднього столу. І якщо ціни в меблевих магазинах на такі меблі «кусаються», то можна підібрати їх в інтернеті, де ціна, як правило, буде нижчою.


Автор: Марія Романова
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2016, 15:48 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації