Вхід | Реєстрація

Мюзікл «Принеси дари» відбувся для вихованців Кременчуцької виховної колонії

Мюзікл «Принеси дари» відбувся для вихованців Кременчуцької виховної колонії

04 січня 2016 року до Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області  завітали служителі Церкви Бога Живого. Свято для вихованців приурочили до великої християнської події, яку відзначає майже весь світ – Різдва Христового.

У залі з перших хвилин панувала атмосфера емоційного піднесення, радості та очікування свята. Лідер тюремного служіння Ігор Нестеренко розповів юнакам про сокровенне значення Різдва, про таїнство народження Боголюдини. Служитель розповів для якої праведної мети прийшов в наш світ Христос, що кожен із нас може змінити своє життя і свою особистість,  виконуючі моральні принципи спільного існування.

Після проповіді, для підлітків представили мюзікл «Принеси дари», де можна було побачити історію зачаття і народження Іісуса Христа та добронравного життя його батьків – Іосифа і Діви Марії. Цікавим і зворушливим був виступ маленьких «зірочок» із дитячого будинка «Жива перлинка», які показали «Танок Янголів», розповіли різдвяні вірші. Лунали прекрасні, змістовні пісні «Різдвяне чудо», «Колискова Діви Марії», «Це – тайна для мене», «Віфлеємська зірка», «Христос народився». Вихованці аплодували маленьким артистам, їх обличчя були осяяні відрадою.

На завершення свята, щиро і змістовно, з юнаками провів бесіду пастор молодіжного служіння Олег Король. Це була не просто розмова про свято Різдва, а відвертий обмін думками і життєвим досвідом, планами на майбутнє. В бесіді з хлопцями Олег підкреслив, що існує 10 християнських заповідей, яких повинна дотримуватися кожна людина, але є й «земні», громадянські правила, виконання яких створює гармонію і мир в суспільстві, збагачує особистість людини, допомагає плодотворному спілкуванню. Дотримання Божих Заповідей і соціальних правил надає кожній людині впевненості в завтрашньому дні і надихає на нове життя.

Вихованці, спільно із служителями Церкви та дітьми із дитячого будинка «Жива перлинка» промовили молитву «Спаси, допоможи, виведи на правильну дорогу».

Також, в цей передсвятковий різдвяний день, вихованці спільно з учнями професійно-технічного училища № 26 м. Кременчука зустрілися у товариських змаганнях з шашок і настільного тенісу.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2016, 10:02 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації