Вхід | Реєстрація

Руденківських дітей оцінили в Києві

Руденківських дітей оцінили в Києві

Руденківський колектив «Зорепад» та вокальний дует «Світлана і Даша» привезли з Києва перші дипломи Всеукраїнського фестивалю «Музична школа-2015».

Шостий Всеукраїнський фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Музична школа-2015» проходив у Києві 20‑го грудня. Участь у ньому взяли колективи та учасники з обласних центрів та великих міст України: Житомира, Хмельницького, Тернополя, Києва, Броварів. І поряд з ними — діти із маленької Руденківки, які були єдиними на фестивалі представниками сільської школи.

Учасники руденківського танцювального колективу «Зорепад» (хореограф Світлана Янко) демонстрували поважному столичному журі польку та рок-н-рол. А вокальний дует Світланки Мостової та Даші Трипуз виконав дві пісні: «Україно, ми твоя надія» та «Тече вода з-під явора». Виступи руденківських школярів так сподобалися митцям у журі, що три з чотирьох номерів були включені до гала-концерту фестивалю. А після закінчення конкурсної програми і танцювальний колектив, і вокальний дует стали лауреатами І премії.

— Це перший такий успіх для цих наших дітей, — розповідає викладач музики та ідейний натхненник юних талантів Олена Мостова. — «Зорепад», який існує другий рік, раніше привозив із конкурсу другу премію. А для Світланки та Даші, які разом виступають також другий рік, це взагалі був перший виїзд за межі області.

Окрім дипломів та позитивних емоцій, діти отримали подарунки від журналу «Пізнайко» — одного з організаторів фестивалю.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації