Вхід | Реєстрація

У Руденківці нагородили переможців олімпіад

У Руденківці нагородили переможців олімпіад

23‑го грудня кращим учням руденківської школи вручили грамоти та подарунки за відмінні знання, виявлені під час щорічних шкільних олімпіад.

— Ми поки що відстаємо від нашого головного конкурента — Новосанжарського НВК. Але у відсотковому співвідношенні наших перемог — ми все ж таки кращі! — говорить на урочистій лінійці директор Руденківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Андрій Дігтяр.

Після вітальних слів директор вручає кращим учням чесно зароблені ними дипломи, а також невеликі, але приємні подарунки: переможцям — флешки на 8 Гб, призерам — флешки на 4 Гб і всім учасникам олімпіад — блокноти.

Усього в активі учнів руденківської школи 25 призових місць у цьогорічних олімпіадах. 11 учнів зайняли ІІІ місце, ще 9 у підсумку завоювали ІІ місце. І, нарешті, п’ятеро вихованців школи стали переможцями. Учениця 6‑го класу Марина Водолага стала переможцем мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Ірина Кумпан із 8‑го класу перемогла в олімпіаді з біології. Андрій Шевченко з 9‑го був кращим у історії. Анастасія Даніленко з 10‑го перемогла в олімпіаді з технологій. Карина Дашко була першою з екології.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації