Вхід | Реєстрація

Заробляй співаючи!

«Дзвінкі голоси» оголошують про відбір до п’ятого, ювілейного, вокального конкурсу юних талантів. Організатори продовжують шукати талановитих співаків, а ми нагадуємо: переможець конкурсу отримає не лише визнання і першу премію, але і грошову винагороду.
 Конкурс, який народився п’ять років тому в руденківський школі, за невеликий проміжок часу встиг стати районним і дати путівку у музичне життя не одному справжньому таланту. На сцені «Дзвінких голосів» вражали своїм співом юні виконавці з Нехворощі та Малого Кобелячка, Полузір’я та Драбинівки, Маячки та Нехворощі. Було і заочне змагання двох районів, коли переможця обирали з-поміж представників Кобеляччини та Новосанжарщини. Були сльози розчарування і радість перемог. І ще було багато яскравих емоцій, особливо під час гала-концертів, які вже звично організатори конкурсу проводили на великій сцені Новосанжарського ЦКД.

І ось цього року «Дзвінкі голоси» відбудуться вп’яте. Передуватиме конкурсу традиційний відбір, який пройде у руденківській школі 26-го січня із 12:00. Конкурсні дні пройдуть 5, 12 лютого у Руденківці, а гала-концерт — 26 лютого у Нових Санжарах.

Подати заявку на участь можуть талановиті вокалісти зі шкіл як Новосанжарського, так і будь-якого іншого району області, чи, навіть, України. Конкурс традиційно пройде у двох вікових групах: молодшій (6-13 років) та старшій (13-17 років). У молодшій групі учасники цього року виконуватимуть чотири конкурсні пісні: українську патріотичну, пісню з мультфільму, пісню про маму та улюблений твір. У старшій групі співатимуть: українську, пісню з кінофільму, улюблений твір та пісню композитора Юрія Рибчинського (на вибір).

— Оскільки це буде ювілейний конкурс «Дзвінких голосів», ми спробуємо його зробити особливим, неповторним, — говорить одна з організаторів та автор ідеї, учитель музики Олена Мостова. — Запросимо всіх переможців, найбільш яскравих учасників попередніх років. Чекаємо і особливого гостя «Дзвінких голосів». Хто це буде — поки що не скажемо. Буде багато сюрпризів, але розкривати всі не будемо, нецікаво буде чекати на сам конкурс.
Також організатори нагадують, що участь у «Дзвінких голосах» — це не лише можливість проявити себе на сцені та заявити про свій талант на весь район, а потім, можливо, і на область чи країну, але й можливість виграти головний грошовий приз. У старшій віковій категорій переможець, окрім диплому, отримає 1000 гривень, у молодшій — 800 гривень.

Бажаючі взяти участь у конкурсі можуть зв’язатися з Оленою Мостовою за номером (050)023-45-58. Поспішайте! До відбору лишилося всього три тижні.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації