Вхід | Реєстрація

Для Салогуб — квартира, для Малкіна — будинок

Для Салогуб — квартира, для Малкіна — будинок

На останній грудневій апаратній нараді при голові Кобеляцької РДА двоє жителів району отримали ключі від своїх нових помешкань.

Їх вручили голова райдержадміністрації Таміла Шевченко та голова райради Володимир Кішінський. Таміла В’ячеславівна повідомила, що, згідно постанови Кабміну, з державного бюджету в місцевий було надано субвенцію на придбання житла для сім’ї загиблого в АТО Віталія Салогуба та інваліда війни II групи, учасника антитерористичної операції Романа Малкіна.

— Для кобелячанки Тетяни Салогуб та двох її дітей адміністрація придбала трикімнатну квартиру в райцентрі за 470 тисяч гривень, — говорить Таміла Шевченко. — Для жителя Шапок Романа Малкіна купили будинок у Бутенках. Та, підбираючи помешкання для Романа, виникла проблема, оскільки його житлова площа перевищувала норму на одну людину. Бутенківський сільський голова Микола Скрильник і депутати виділили для покупки 26 тисяч гривень. Також фінансову допомогу надали директор «Кобеляцького КХП» Микола Скиба й інші спонсори. Загальна вартість будинку із землею склала 91 тисячу.

Голова РДА вручила Миколі Скрильнику і Юлії Телятник, секретарю Кобеляцької міськради, акти приймання-передачі житла, а Тетяні Салогуб і Роману Малкіну — ключі від їх нових помешкань.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2016, 15:33 | Кобеляки | Суспільство
1. Трампампам / 9 січня 2016, 15:04
Одному - квартира, а кільком - могила. Якось так.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації