Вхід | Реєстрація

Хороводи, конкурси і казка

Хороводи, конкурси і казка

За таким цікавим сценарієм відзначили новорічне свято жителі мікрорайону Солонці.
Організатором заходу став депутат Кобеляцької міської ради Володимир Гречаний. Він розповів, що давно мріяв влаштувати гуляння для дітей та дорослих, які проживають у цій місцевості.

— Я попрохав у головного лісничого Кобеляцького лісництва Йосипа Хоми, щоб він виділив нам ялинку. Разом із Володимиром Філоненком ми привезли її і встановили поряд із хокейним майданчиком. Потім я підключив Євгенію Тарасенко й Ірину Василенко, які підготували сценарій для свята. Роль Діда Мороза виконав Олександр Ващенко.

Місцеві діти з радістю сприйняли новину про новорічне свято на Солонцях. Школярі з допомогою батьків підготували костюми і перевтілились у казкових героїв: Кікімору, Бабу Ягу та Лісового. Разом із іншою малечею і Дідом Морозом вони участували в конкурсах, водили хороводи та розповідали вірші. Порадіти новорічному святу зібралися й дорослі мешканці мікрорайону.

Як повідомив Володимир Гречаний, цукерки для дітлахів придбали приватні підприємці Лариса Горбань, Оксана Таранущенко і Юрій Срібний. Також подарункові набори надала міська рада.
Володимир Анатолійович висловив сподівання, що святкування Нового року на Солонцях стане традиційним святом.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації