Вхід | Реєстрація

Звіт про діяльність Кобеляцького відділу поліції ГУ Національної поліції в Полтавській області за 2015 рік

Звіт про діяльність Кобеляцького відділу поліції ГУ Національної поліції в Полтавській області за 2015 рік

Протягом 2015 року працівниками Кобеляцького відділу поліції, на виконання доручень МВС України та керівництва ГУ НП області, вживались вичерпні заходи, спрямовані на служіння суспільству шляхом забезпечення прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку.

За 2015 рік за за ознаками кримінальних правопорушень до ЄРДР зареєстровано – 582 проваджень. 
Кількість кримінальних проваджень, за якими особам повідомлено про підозру в учиненні кримінального правопорушення, зареєстровано у звітному періоді – 222, у тому числі повідомлено 57 підозр по кримінальним провадженням за скоєння тяжких та особо тяжких злочинів.

До суду скеровано 226 кримінальних проваджень.

За 2015 рік зареєстровано 1 вбивство, 5 розбійних нападів (2 розкрито), 3 умисних тяжких тілесних ушкоджень (1 розкрито), 4 грабежів (3 розкрито), усього злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів – 35. Повідомлено 12 підозр по факту незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та направлено до суду 11 таких кримінальних проваджень.

За 2015 рік зареєстровано 11 звернень про безвісно зниклих людей, розшукано 9 людей.

З метою продовження тісної співпраці та взаємодії з населенням району, територіальними громадами та громадськими об’єднаннями на засадах партнерства, керівництвом відділу постійно проводиться прийом громадян, відповідно до затверджених графіків. Періодично здійснюються виїзні прийоми громадян, за участю працівників селищних рад Кобеляцького району.

У 2015 році приділялась увага адміністративній практиці як одному з видів профілактичної роботи. Так, на території району за скоєння адміністративних правопорушень складено 831 адміністравних протоколів. 

Особлива увага приділялась забезпеченню публічної безпеки і порядку на території району, як при повсякденних буднях, так і в святкові дні, проведенні різного роду організаційних заходів керівництвом Кобеляцької РДА та органами місцевого самоврядування. У ході проведених 34 таких заходів порушень громадського порядку допущено не було. 

У тісній співпраці з органами місцевого самоврядування проводиться робота про недопущенню скоєння злочинів на території міста та району. 

Міський голова Кобеляк та депутати пішли на зустріч у вирішенні цієї проблеми і на сесії Кобеляцької міської ради вирішено питання щодо виділення коштів в сумі 153 тисяч гривень на встановлення 5 камер відеоспостереження в місцях масової концентрації людей в місті з виведенням інформації на монітори поліції.

Це забезпечить системний моніторинг стану публічної безпеки та правопорядку в місті, оперативне реагування на протиправні посягання та порушення правопорядку.

Наразі роботу відділу поліції організовано за принципом: «служити людям і захищати їх права». Завданнями поліції, відповідно до закону України «Про Національну поліцію», є:
— забезпечення публічної безпеки і порядку
— охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільстваі держави
— протидії злочинності
— надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або в наслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.
 

Звіт про діяльність Кобеляцького відділу поліції можна переглянути у форматі PDF


Автор: Володимир ФЕДАН, начальник Кобеляцького відділу поліції Головного управління Національної поліції 


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 січня 2016, 18:27 | Кобеляки | Суспільство


1. карась / 10 січня 2016, 14:52
читав і плакав,яка чудова міліція
2. светка / 10 січня 2016, 18:36
Карась згодна с тобою, ну прям Вова молодець, тільки не тим він занявся в наших Кобеляках.
3. ГІСТь 0000 / 10 січня 2016, 18:51
2.светка
« тільки не тим він занявся»

а чим ще йому потрібно ЗАЙНЯТИСЯ???
4. светка / 10 січня 2016, 19:12
Володю, а що зачепило??? Та не пошуком грошових потоків на які ти хотів підсісти, а своєю роботою. А то вамз книшком бабла захотілось зрубати в Кобеляках
, а тут обломилось!!!!
5. Вредний / 11 січня 2016, 21:20
3.ГІСТь 0000
«а чим ще йому потрібно ЗАЙНЯТИСЯ???»

Робота і мєнти чи як тепер - понти, поняття не сумісні. Хто небудь їх з лопатою бачив? Вони давно вже ПОЛІЦІЯ, а до цього часу між собою бирькуються - хто і коли зніме вивіску МІЛІЦІЯ. Як діда в селі оштрафувати - тут вони мастаки, чи за викликом сусіда поштрафувати п"яничок - біжать, аж спотикаються, бо це ж їх драний показник для нарад. А як щось серйозне - звоніть нам, ми анонімність гарантуємо. Хто не вірить, я - "вірю". Тільки щось на нараді не прозвучало про результати подання в прокуратуру п. Лісного, де "хлопчики" вкрай розгулялись, хоч і не наші, а моральні збитки Каплатій, яку в кайданках водили по лікарні, а потім випустили, мов би нічого і не відбулося. Батьків своїх поводіть, які платили за вас бездарів та гультіпак.
6. Максим Кармелюк / 12 січня 2016, 04:44
Крадіжки корів, напади на квартири, горіхово-гарбузові наїзди ... протягом 2015 року . А ще роками не розкриті вбивства...
7. Самотерапевт / 12 січня 2016, 09:08
А чи знайшли злодіїв, що повбивали інкасаторів та спалили бас приватбанковський?
8. Сэм / 12 січня 2016, 09:52
7.Самотерапевт
«А чи знайшли злодіїв»

Это было давно, высоко в горах и не в нашем районе (Кавказська полонянка)
9. Мєсний / 12 січня 2016, 10:20
Вище голови не стрибнеш... Амбіцій багато, а знань - мало, бо дійсно, переважна більшість їх вивчилися за батьківські кошти. В заможних - позакінчували Я.Мудрого, в інших - в кого на що вистачило. От і цілі їх тепер відповідні - відбити кошти та заробити, як вірно писав Філоненко, на престижну машину. А оскільки із зарплати це практично неможливо, ми стаємо свідками різних "наїздів", "спецоперацій" і т.д. і т.п. Ця контора, яка як трутні жирує на наших податках і в першу чергу повинна нас захищати від різних бандитів, нас самих же і пресує. І як би вони не називалися по-старому чи по-новому, народ їм дав влучний вираз - псюрня. Нормальна людина в цій зграї деградує і з часом стає такою ж.
10. Максим Кармелюк / 9 лютого 2016, 21:17
Інформуватиме начальник Федан і прокурор Коба на сесії райради. Мабуть є що сказати?
11. Орел / 26 лютого 2016, 19:21
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5.Вредний
«А як щось серйозне - звоніть нам, »

В міліцію, суди, прокуратуру звертаються за допомогою лише профани, але з часом і вони розуміють, що тільки ідіот може розраховувати на законність, обєктивність, справедливість, людяність з боку працівників цих установ.
12. Орел / 26 лютого 2016, 19:23
5.Вредний
« А як щось серйозне - звоніть нам, »

Тільки повний профан може розраховувати на законність, справедливість розгляду питання в міліції, судах, прокуратурах.
13. микола / 26 лютого 2016, 20:39
«служити людям і захищати їх справа». А зліва ніхто захищати не буде.
14. Орел / 27 лютого 2016, 03:06
13.микола
« ніхто захищати не буде»

Розрахунок тільки на власні сили, на підтимку людей та у крайньому випадку на суди лінча. Як то було з Чеушеску.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації