Вхід | Реєстрація

Через ожеледицю ледь не розбилася фура і вісім «Ланосів»

Через ожеледицю ледь не розбилася фура і вісім «Ланосів»

13 січні майже в центрі Кобеляк сталася ДТП. Фуру, що перевозила «Ланоси», занесло на слизькій дорозі. Зупинила її лише електроопора.

12 січня над Кобеляками йшов дощ. А вночі вдарив мороз. І вчорашні калюжі замерзли, перетворивши дороги й тротуари в ковзанку. Звичайно, це різко утруднило рух пішоходів і транспорту. І перша пригода через слизьку дорогу не примусила на себе довго чекати.

Близько 6:45 ранку по вулиці Дніпропетровській рухався великоваговий автомобіль, що перевозив із Запоріжжя в Київ вісім «Ланосів». Водій, житель Вінниці, заблукав у Кобеляках і вирішив повернути на вулицю 1-го Травня. На слизькій дорозі фуру занесло. Вона буквально склалася навпіл і зупинилася лише зачепившись кабіною за опору лінії електропередач.

Водій зателефонував із проханням про допомогу до «еменесників». Ті швидко прибули на місце події. Та їх пожежний «ЗіЛ» не зміг витягти фуру на проїжджу частину. Доки «еменесники» намагалися ліквідувати наслідки ДТП, поряд проїхали кілька автомобілів і трактор «Райавтодору». Та жоден із цих транспортних засобів не зупинився, аби хоча б спробувати допомогти. Тоді було прийняте рішення звернутися за допомогою до керівництва ТОВ «Зоря». І буквально через 15 хвилин прибув трактор цього підприємства. Юрій Гребенюк, начальник районного сектору МНС у Кобеляцькому районі, відзначив, що керівництво «Зорі» неодноразово і безвідмовно надає допомогу під час надзвичайних ситуацій.

Потужний трактор із другої спроби витяг фуру із «Ланосами» на проїжджу частину вулиці 1-го Травня. А далі працівники ДПС супроводили машину на виїзд із Кобеляк. На щастя, у цій пригоді ні водій, ні фура, ні «Ланоси» не зазнали серйозних ушкоджень.

Близько 8‑ї години ранку на місці події з’явилися працівники «Міської сервісної служби». Вони почали посипати піском тротуар. А ще через деякий час приїхав трактор. За допомогою техніки пісок висипали на проїжджу частину. Не під запис працівники комунального підприємствам розповіли, що вийшли на роботу, як завжди, о 7:30. Хоча, на їх думку, зважаючи на погодні умови саме цього дня, потрібно було вже із 6‑ї ранку посипати вулиці і тротуари.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2016, 12:40 | Кобеляки | Надзвичайне


1. Трампампам / 13 січня 2016, 13:36
А Самсамич тим часом збиває із комерсів бабки на плитку
2. Микола / 13 січня 2016, 14:37
Начальника гнать с сервісной служби за бардак на вулицях і на дорогах
3. Микола / 13 січня 2016, 14:44
А потім вони рапортуют в апаратній що вних все підконтролем чистим посипаем, тільки де вони чистять щось я не наблюдав, 7 січня о 22 00 коли сніг пиристав і почпався дождь що міські дороги ніхто ни чистив так і дніпропетровську, нема порядку ні де і не буде
4. Микола / 13 січня 2016, 14:46
я бував закордоном то там тільки почався сніг через час, уже чистят а внас пока не закінчится.
5. Єхидний / 13 січня 2016, 15:07
Таккого хренового стану доріг у Кобеляках та райлні ще не було. А це ж ще не стихія.
Тамілі грається в дитячі ігри то цвіточки вручить, то ще якусь трясцю. а Копелець думу думає з кого бабки збить, з Підкови чи з ринку і на плитці відкат отримати. А виеуваті Ісип,і Янукович. Ну шо ж вибрали, їжте пока не поприщить.
6. Іванко / 13 січня 2016, 15:21
Як не чистять, чистять. Кожого разу тільки випаде сніг мимо моїх вікон трактор сервісної їзде до Фещинкової подруги дорогу біля двору розщищати.
7. Чупакабра / 13 січня 2016, 15:59
Гнати в три шиї цього Самсамича!БО БУДЕ БІДА!Хоча воно вже біда.Перший іспит 7.01.16.по розчисткі провалив,другий 13.01.16 по посипанню піском ,теж провалив.Що далі?
8. гостинець / 13 січня 2016, 16:38
5.Єхидний
«Таккого хренового стану доріг у Кобеляках та райлні ще не було. »

Не тільки в Кобеляках.Був сьогодні Полтаві,на околицях твориться жахіття,місцеві кажуть,що допоміг дощ,"з"їв" трішки снігу, а так дороги ніхто не чистить ,принаймні зранку я не помітив жодної одиниці техніки,яка б посипала чи розгортала проїдзжу частину,про тротуари я взагалі мовчу.
9. Чувачок / 13 січня 2016, 16:43
Єнтот чудачок із Жуков ужь патушів свалку, пачістів дарогі і насипав на уліці мусора, каторий бесплатна дают в карьєрах. А в планах у нєго і яго маладой каманди скіздіть дєнєг на окнах для міськради, відєоккамерах. Ну і плітка как без нєє!
10. Опаньки / 13 січня 2016, 18:36
Ну а шо ви хотіли від Самсамича? Він же лузер. Якого ви ще бачили фермера, що міняє машини на гіршу і гіршу. Корів у Рубанах прос..ав? Прос..ав.Землю у Кіровому заср..ав? Заср..ав. Скотинячих загородок у Кобеляках настроїв? Настроїв. Іскру посстроїв кажете? Та він спасіба должен сказать Решетилу, що ту стройку без документів і дозволів до ума довів. І не посадив кобельця.
О, ідея. Нехай Філон спитає Решетила, хто ж таки Іскру построїв. Хотя Решетило може в отказ піти, вони ж із кобельцем січас дружбани. Хотя це - ненадовго.
А вообще по тих відео шо в Ехо показують Самсамич вже на протокол про корупцію наляпав. Ну та Федан протокол писати не буде, йому очі камерами замазали. А якшо есбеушники приїдуть чи полтавські понти. Ото буде сміху коли збиті із комерсів бабки на камери підуть. Сядуть всє вобщем.
11. гість / 13 січня 2016, 18:41
Тільки за стан таких доріг, що був сьогодні в Кобеляках-мер має сам піти у відставку, щоб зберегти своє обличчя!!!
12. чопак / 13 січня 2016, 19:49
Ви ще не бачили трасу в Золотаривци
13. Трампампам / 13 січня 2016, 20:52
Шото копилоїдів не чути, тих шо ж опу цілувати звикли. Язики кудись позатягувало. Ато тринділи перед виборами: Кобелець прийде - порядок наведе.
Ну й де ревізія, де посажений Ісип? Чмошнік ваш Кобелець.Даже цього зробити не може.
14. народний контроль / 14 січня 2016, 06:39
а ви від копельця більшого хотіли ви смішні.знаєте ворони падаль собирають бо більше немає що їсти.це той ворон.наші дороги це памятник козакам.щоб так поступити ісипа галушку за яйця труба повісити.галушка тепер депутат.і представте скотину від корита відігнати.тепер все до ворона піде.а ви сосіт ісипи галушки.а мусорка.рожкова копельця витягне.а ми будем жити у гнидниках.чогось не стало філона якого ми знали годів 10назад.який писав гірку правду за кобеляки район.ворони зїли.а жаль.тоді хотілось все читати.а щас заліг бідолаха.
15. ГІСТь 0000 / 14 січня 2016, 08:14
14.народний контроль
«14. народний контроль /»

народний контроль--ЙМОВІРНО-ЩО НА ВОРОНА БІЛЬШЕ ТИ ПОХОЖ---бо все і про все тобі не до вподоби---ти дуже зла людина (не захлипнися від гіркої жовчі)
16. гість999 / 14 січня 2016, 11:03
Цікаво,скільки "даїшники" збили з автовоза?Поїхав,як я розумію,під знак,де рух вантажним автомобілям заборонено,а потім ще й провели."Гайцам" випав подвійний "джек-пот".
17. Роб Боб / 14 січня 2016, 12:22
Знаєте,мені по-барабану ваш Сансанич,але прочитав коментарі "народного контролю","парамтрампам","опаньки" й дивуюся,я вже довгий період у цьому форумі,раніше були якісь суперечки,обговорення,навіть конфлікти.Але якось без образ,без гнилі.А зараз прочитав ті коментарі,й дивуюся.Як можуть люди сладатись тільки з лайна й жовчі.Хлопці,ви саме такі!!!Мені по-хє -р скільки скільки ви свого яду вильєте на мене після мого коментаря,основне що я висказався.
18. Опаньки / 14 січня 2016, 16:07
17.Роб Боб
«Мені по-хє -р скільки скільки ви свого яду вильєте на мене після мого коментаря,основне що я висказався.»

Висказавя? Маладєц! І я висказався. Ніхто на тебе бочку котити не збирається, бо ти не мер. А мер нехай читає і неприятні вєщі, бо ..опу йому й підлеглі полижуть.
19. Метеослужба / 15 січня 2016, 15:59
Ну що громадяни Кобеляцького району. Повеселимся з 16 по 20 січня 2016 року. Штормове попередження! Це правда - подивитесь що буде творитися.
20. не така як всі / 18 січня 2016, 10:08
Невже штормове попередження - це така веселуха! А як же ж ті старенькі, які проживають самі вдома!!! Ви хоч про них подумайте, нам дороги та тротуари розчистять, а вони.... Всі біди в місті і країні саме від таких от "писак". Жоден не запропонував зібратися і надати допомогу одинокій бабасі
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації