Вхід | Реєстрація

За чотири дні сталося п’ять ДТП

За чотири дні сталося п’ять ДТП

Про надзвичайні події редакцію повідомили працівники державної пожежно-рятувальної частини №7.

У зв’язку з різким погіршенням погодних умов у Кобеляцькому районі з 8 по 11 січня сталося п’ять дорожньо-транспортних пригод.

Перша трапилася минулої п’ятниці о 4 годині 49 хвилин. Пасажирський автобус «Неоплан», рухаючись за маршрутом Херсон-Суми, допустив зіткнення з автомобілем «МАН» і з’їхав у кювет. Останній був припаркований на узбіччі дороги поряд із кафе «Лілея», що в селі Підгора. У автобусі знаходились15 пасажирів. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою троса для буксирування витягли автобус на дорогу. Після чого транспортний засіб продовжив свій маршрут.

Цього ж дня приблизно о 15‑й годині чергові рятувальної частини отримали повідомлення від водія, котрий рухався по автодорозі Кобеляки-Царичанка. Чоловік розповів, що поряд із Грицаївкою легковий автомобіль «Опель-Кадет» з’їхав з дороги в кювет. Рятувальники зв’язались із керівництвом агрофірми «Добробут» і на місце пригоди був направлений трактор Т-150, який витяг легковик.

9 січня о 18:40 на автодорозі Кобеляки-Решетилівка, у районі Мідянівки, автомобіль «Сітроен-Берлінго» також злетів із дороги в кювет та перекинувся на бік. Рятувальники надали необхідну допомогу і автомобіль рушив далі.

А вже о 20:30 працівники пожежно-рятувальної частини виїхали за новим викликом. Водій автомобіля «Деу», рухаючись по автодорозі Кобеляки-Дніпропетровськ, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і перевернувся на дах. ДТП сталася в районі Лісного. Рятувальники поставили авто на колеса й витягли на дорогу. Автомобіль зазнав пошкоджень кузова й даху.

У понеділок о 12‑й годині вантажівка «Рено» частково заблокувала рух на трасі Кобеляки-Білики. Важковаговик не зміг виїхати на гору в напрямку Ліщинівки і його знесло вниз. Завдяки оперативним діям рятувальників вантажівка продовжила свій рух.

На щастя, у цих дорожньо-транспортних пригодах ніхто з людей не постраждав.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2016, 15:20 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації