Вхід | Реєстрація

У Полтаві поліція затримала грабіжника, який повернувся на місце злочину за втраченим телефоном

У Полтаві поліція затримала грабіжника, який повернувся на місце злочину за втраченим телефоном

Слідчо-оперативна група Київського відділення поліції Полтави під час виїзду за викликом затримала чоловіка, який скоїв пограбування. Зловмисник сам повернувся на місце вчинення злочину, щоб забрати свій втрачений телефон.

Грабіжник напав на жінку, яка пізно ввечері поверталась по вулиці Жовтневій додому з роботи. Нападник забрав у потерпілої її мобільний телефон та втік. Під час огляду місця події поліцейські виявили в снігу невідомий мобільний телефон. Зважаючи на це, поліцейські вирішили постежити за місцем скоєння пограбування. Через деякий час туди і справді прийшов молодий чоловік. Потерпіла одразу впізнала у ньому свого кривдника.

«Затриманим виявився раніше судимий за скоєння крадіжок автомобілів та майна мешканець одного із сіл Диканського району, 1990 року народження, - зазначив начальник Київського відділення поліції Полтави Сергій Махно. – Ми вже вилучили з ломбарду телефон, який він відібрав у потерпілої та повернули їй. Також, у ході проведення слідчо-оперативних заходів нам вдалось отримати цілий ряд доказів, які вказують на причетність даної особи до скоєння ряду інших пограбувань та крадіжок на території міста».

Зловмисника затримано і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Відповідно до санкції частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), за якою було розпочате кримінальне провадження, йому тепер загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник може бути причетний і до скоєння інших злочинів.   Зважаючи на це, правоохоронці просять усіх потерпілих, хто впізнає його на фото, повідомити про це до Київського відділення поліції міста Полтава за телефонами 56-65-87, 066-312-82-90 або 102.


Автор: За матеріалами Київського відділення поліції міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2016, 18:04 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації