Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік зв’язав пенсіонерку і вимагав у неї гроші

У Полтаві чоловік зв’язав пенсіонерку і вимагав у неї гроші

33-річний чоловік проник до будинку 68-річної мешканки міста Полтава, побив і мотузкою прив’язав жінку до крісла. Намагаючись  знайти у домі цінності та гроші, зловмисник перевертав усе у домі, допитував та погрожував старенькій.

Подія сталася 23 січня.

У цей час провідати свою тітку прийшов її племінник. Він побачив у вікно, як невідомий чоловік знущається над бабусею і, зателефонувавши до поліції, сам пішов їй на допомогу. Зловмисник, побачивши чоловіка, почав тікати і наздогнати племіннику його не вдалося. Щоправда, чоловік запам’ятав прикмети невідомого та напрямок, в якому він побіг. 

Слідчо-оперативна група поліції, що виїхала на місце події, одразу ж затримала підозрілого чоловіка на вулиці неподалік. Племінник жінки впізнав у ньому нападника. Правоохоронці вилучили у останнього фотоапарат, забраний з будинку потерпілої.

Затриманим виявився неодноразово судимий мешканець іншої області. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють причетність останнього до інших правопорушень на території міста.

Триває досудове розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Затриманий дає покази слідчим. За скоєне законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7-ми до 12-ти років з конфіскацією майна.


Автор: За матеріалами Октябрського відділу ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2016, 15:06 | Полтава | Кримінал
1. рабинович / 26 січня 2016, 15:41
з іншої області,не з лугандонії часом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації