Вхід | Реєстрація

Новосанжарські поліцейські продовжують боротьбу з самогоноварінням

Новосанжарські поліцейські продовжують боротьбу з самогоноварінням

Правоохоронці отримали інформацію, що мешканець одного із сіл району займається забороненою діяльністю – самогоноварінням.

При проведенні подальшої перевірки інформація знайшла своє підтвердження. 57-річний чоловік пояснив, що за допомогою спеціального апарату виготовляв самогон для власного споживання.

У ході проведеного огляду домогосподарства інспектори поліції виявили та вилучили бідон об’ємом 40 літрів, прилади для самогоноваріння та близько 10-ти літрів сумнівного алкоголю. Самогон та знаряддя для його виготовлення правоохоронці знищили задля недопущення подібних дій у майбутньому.

Відносно господаря будинку інспектори поліції склали адміністративний протокол за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення). За скоєне чоловікові загрожує штраф.


Автор: За матеріалами Новосанжарського відділення ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2016, 13:14 | Нові Cанжари | Кримінал


1. гостинець / 27 січня 2016, 13:21
Молодці,міліціянти!Ви вистоєте в цій боротьбі!Повертайтеся живими!Ми молимося за вас!
2. Арсенал / 27 січня 2016, 13:33
Я б на їх місті собі б забрав.Бутилка горілки зараз коштує 60-70 грн,я подивлюсь шо далі буде,як ви його потім виливатимите.Це звісно стосується тих хто вживає алкоголь.
3. гостинець / 27 січня 2016, 13:52
2.Арсенал
«Я б на їх місті собі б забрав.»

Ти в своєму розумі,шановний?Це ж нова поліція,вони ж "до мозга костєй" альтруїсти,закалені в горнилі Майдану,всі,як один, на чолі з Арсеном Борисовичем.Ех ти...собі забрати..,і язик повертається таке казати.
4. Арсенал / 27 січня 2016, 14:10
Ти що хочеш сказати що поліціянти не люди і вони не можуть випити самогону.Та в кожному райвідділі половина з них випива.То ти гостинець мабуть пепсі випиваєш....
5. рабинович / 27 січня 2016, 15:32
сомнительного качества бадяга в магазинах,а это натурпродукт.Куплю самогонный аппарат
6. гостинець / 27 січня 2016, 15:34
4.Арсенал
«поліціянти не люди і вони не можуть випити самогону»

Повинні!!!Це ж святе,100 грамів бойових!Ну,звичайно є винятки і в них,наприклад,Пищита в Кобеляках,але ж це людина з залізним серцем та волею,може обійтися і без "наркомовських".Не знаю,чи працює він зараз,чи поперли,за спротив "зеленому змію".
7. Біличанка / 28 січня 2016, 15:04
Дядькові треба звернутись в соцбез за пенсією " по втраті годувальника"))))
8. гість / 28 січня 2016, 15:39
Шановні поліціянти, приїдьте,будь ласка, в Білики, тут самогонщики через хату живуть. Як добряче труснете, то й роботу можна кидати або ж підвищення і погони
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації