Вхід | Реєстрація

Щотижнева нарада у голови районної державної адміністрації

Щотижнева нарада у голови районної державної адміністрації

26 січня 2016 року заступник голови районної державної адміністрації Володимир Катишков провів оперативно-розпорядчу нараду за участю головного спеціаліста управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Артема Письмака, головного спеціаліста відділу освіти районної державної адміністрації Наталії Масич, головного спеціаліста відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олександра Паська, заступника начальника фінансового управління районної державної адміністрації Олени Петрушиної та завідувача сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації Валерія Сергєєва щодо питання про підсумки виконання заходів попередження корупції за 2015 рік керівниками управлінь, відділів та інших структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Валерій Сергєєв проінформував присутніх про роботу районної державної адміністрації щодо виконання антикорупційного законодавства за 2015 рік.

З даного питання про роботу фінансового управління прозвітувала Олена Петрушина.

Щодо виконання антикорупційного законодавства за 2015 рік управлінням агропромислового комплексу вичерпну інформацію надав Артем Письмак.

Наталія Масич інформувала про виконання заходів попередження корупції за 2015 рік відділом освіти районної державної адміністрації.

Про роботу відділу культури та туризму районної державної адміністрації щодо виконання антикорупційного законодавства за 2015 рік звітував Олександр Пасько.

Підбиваючи підсумки наради, Володимир Катишков наголосив на важливості проведення роз’яснювальної роботи серед державних  службовців щодо заборон і обмежень,  установлених Законом України «Про запобігання корупції», та обов’язковому аналізі й розгляді в колективах випадків притягнення до відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

У ході обговорень ухвалили рішення: керівникам управлінь, відділів та інших структурних підрозділів районної державної адміністрації здійснити аналіз роботи щодо забезпечення дотримання законодавства про державну службу, запобігання і протидію корупції за 2015 рік та розглянути її результати на нараді у своєму структурному підрозділі, затвердити План заходів щодо запобігання корупції на 2016 рік до 10.02.2016 року; доручити сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації здійснити аналіз, оцінку та узагальнення отриманих відомостей та підготувати розгляд виконання Плану заходів попередження корупції за січень-лютий 2016 року в березні 2016 року.


Автор: Кобеляцька районна державна адміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2016, 18:20 | Кобеляки | Суспільство


1. Непонятний / 27 січня 2016, 18:33
А де голова РДА? Заголовок не відповідає тексту!!!
2. саша ставицький / 27 січня 2016, 20:10
Самі перед собою звітують , Просто займаються дурницями.На цій нараді змарнований час.
3. гість / 28 січня 2016, 10:42
Бюрократи!!!
4. Юрій / 28 січня 2016, 16:50
Колотять з пустого в порожнє,проїдають наші з вами податки.
5. Спостережливий / 28 січня 2016, 17:23
Сєргєєв і у минулому році браво рапортував, що проявів корупції у районі немає. А потім "хлопнули" Няйка. Я то розумію, що хабар і корупційні діяння це не зовсім тотожні речі. Але, як кажуть "факт на лицо". А взагалі - печаль.Отакі наради свідчать виключно про одне - РДА потрібно якнайшвидше розганяти. Про це між іншим голова ОДА Головко в минулому році заявляв. Забув напевне чоловік. За отакими нарадами замотався.
6. Ірина / 28 січня 2016, 18:37
Збирались для того щоб відчитатись що робота зроблена і одержують непогані зарплати із бюджетних коштів які заробляємо ми Що дає ця РДА, поздоровляють одне одного з днем народження демонструють свої наряди а роботи ніякої В той час як у державі війна гинуть люди а вони займаються фігньою яка нікому нічого не дає і нічого не міняє
7. заїзжий / 29 січня 2016, 00:52
Зарплата в 2000- це не зовсім відповідає статусу і відповідальності.Платять , як дурням а питають, як з розумних.Вичерпала себе така організація влади.Самі себе хвалимо, самі собі мітинги та концерти влаштовуємо.А де у всьому цьому користь для людей.З цими повноваженнями і підходами така влада взагалі не потрібна.Всю владу в конкретну громаду, тудиж і гртші та повноваження.Для чого оця прокладка РДА та районна рада.Для ого, щоб лише красуватись та сказати, що в насє влада.Король начебто є, але він зовсім голий.Тому не треба ротивитись децентралізації.Бо без неї справи не підуть.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації