Вхід | Реєстрація

ЗНО ­2016

ЗНО ­2016

1 лютого розпочнеться реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Майбутні абітурієнти мають можливість подати реєстраційні документи до 4 березня. Реєстрація проходитиме в он­лайн режимі на сайті Українського Центру Оцінювання Якості Освіти.

Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більше як із чотирьох навчальних предметів з переліку. Для всіх випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики та історії України (період ХХ — початок ХХІ століття) зараховуватимуться як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Графік ЗНО-­2016

Укр. мова і література

05.05

Німецька мова  

08.06

Математика       

11.05

Французька мова 

09.06

Історія України  

13.05

Біологія

10.06

Російська мова 

03.06

Фізика

13.06

Іспанська мова  

06.06

Географія

15.06

Англійська мова

07.06

Хімія

17.06

Цього року відсутні тести поглибленого рівня. У 2016 році для вступу до вищого навчального закладу абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2016 року.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні. Бажаємо успіхів!


Автор: Наталія Коваль, начальник відділу освіти райдержадміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації