Вхід | Реєстрація

Районна рада взяла реванш

Районна рада взяла реванш

25‑го січня відбулося засідання Апеляційного суду Полтавської області у справі «Олександр Зінченко проти Новосанжарської районної ради». У підсумку суд вищої інстанції скасував рішення Новосанжарського районного про поновлення директора «Інформаційного центру «Новосанжарщина» на займаній посаді.

Нагадаємо нашим читачам коротку передісторію. Після того, як депутати районної ради двічі не проголосували за продовження контракту з директором «Інформаційного центру «Новосанжарщина» Олександром Зінченком, він був звільнений розпорядженням голови районної ради Геннадія Супруна від 18‑го вересня 2015‑го року.

Олександр Зінченко подав позов на районну раду до суду. І 21‑го грудня Новосанжарський районний суд ухвалив рішення про поновлення звільненого директора на займаній посаді та стягнення на його користь середнього заробітку за час вимушеного прогулу в розмірі 22609 гривень.

Районна рада подала апеляційну скаргу до Апеляційного суду Полтавської області. 25‑го січня відбулося засідання, де суд скасував рішення Новосанжарського районного суду та ухвалив нове про відмову у задоволенні заявлених Олександром Зінченком позовних вимог.

— Це рішення зайвий раз підтверджує, що ми при звільненні керівника комунального підприємства керувалися буквою закону, — коротко прокоментував рішення Апеляційного суду голова Новосанжарської районної ради Геннадій Супрун.

На цьому історія може не закінчитися: у Олександра Зінченка є ще двадцять днів на те, щоб подати касаційну скаргу до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

При спілкуванні з журналістами Олександр Зінченко повідомив, що рішення Апеляційного суду не одержав, тому і щодо подання касаційної скарги ще не визначився.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2016, 16:24 | Нові Cанжари | Політика


1. маестро / 29 січня 2016, 17:38
Коту як не має що робити,він яйця...Супруну нічим в районі займатися,тільки зводити рахунки з Зінченко
2. Харитон / 29 січня 2016, 18:15
Ура! Нарешті є хоч одне досягнення в діяльності районної ради - вона виграла суд в Зінченка! Інших досягнень за часів Супруна шось не видно... Цікавий коментар голови райради, шо він керувався буквою Закону. А чим тоді, на його погляд, керувався Новосанжарський суд? Спитайте в Супруна, хай скаже. А я чогось дужче вірю, шо апеляційний суд просто "закришили", той же Лебедин чи депутат Харченко - ну щоб відбілити рідну "Батьківщину" в очах громадськості, а то ще на Юлю тінь упаде.
3. Оксана / 29 січня 2016, 19:28
Гнати того Зынченка треба було вже давно. Мены казали, що вын мрые привласнити районну газету, але на перешкоды йому стала громада на чолы ыз Супруном. Добро завжди перемагае. Побажаю гроиады перемоги над Зынченком.
4. Наталья / 29 січня 2016, 19:32
Сегодня получила очередной номер "Светлицы", из которой в последнее время узнаем, как хорошо жить с нынешней властью. Все вокруг прекрасно, Супруны и иже с ними о нас неустанно заботятся, никаких общественных проблем! А внизу на второй странице - радостно-пафосное сообщение рады о ее победе над Зинченком. Действительно, событие века! Желаю Зинченку терпенья и советую уверенно идти к цели, подавать касационную жалобу. В любом случае ущемлены его права как гражданина. А избирателям желаю прочесть в следующем выпуске "Светлицы" о том, как Супрун благодаря своей неустанной заботе о новосанжарцах добился большего порядка и большей справедливости в районе. Вот тогда скажем ему "ура!" и поаплодируем. А пока это я воспринимаю как победу Супруна над свободой слова и над теми подписчиками газеты, которые солидарны с Зинченком. Супрун как руководитель района не должден ставать на чью-то одну сторону, а уметь учитывать интересы всех и искать компромисс, а не радоваться выигрышу в суде. Но пока у него это не получается, да он по всей видимости и не старается так поступать. На мой взгляд, это очень сомнительная победа.
5. Харитон / 29 січня 2016, 19:36
А шо значить привласнити? Він купити її хотів чи як? А в мене таке враження, що цю газету Супрун, бульбаха і жаботинський вже давно привласнили і годують тепер людей за їхні ж гроші профільтрованою інформацією. Мабуть, Оксані така ситуація довподоби. Краще хай Оксана скаже, які ще досягнення в Супруна?
6. Наталья / 29 січня 2016, 19:44
Какое добро имеет в виду Оксана? И какую громаду представляет Супрун? И вообще, каким образом он ее представляет? Пройдитесь Санжарами и спросите, что думают простые граждане о Супруне. А в Драбиновке вам вообще скажут, что если бы не Лебедин со своими деньгами, которые он бросил на подкуп избирателей, то сидеть Супруну с его "Батькивщиной" в глубокой норе. Ведь Супруна избрали благодаря стараниям Лебедина, а не за какие-то особенные заслуги перед громадой. Или я не права? Поэтому не следует обобщать громаду с Супруном. Это я говорю не для того, чтобы защищать Зинченка, он и сам сможет защититься, а чтобы наконец многие поняли: не вышел с Супруна руководитель. И чем скорее мы это признаем, тем быстрее изменим ситуацию в районе к лучшему. А если будем восхвалять Супруна как Оксана, то он еще больше возобнит себя царем и незаменимым руководителем, и ничего хорошего из этого не выйдет. Это называется лизание пят начальству, что во многих, к сожалению, сидит на генетическом уровне.
7. Гість07777 / 29 січня 2016, 20:19
Згоден,от згоден,навіть не причина в Зінченко,просто гидко споглядати,що владі в районі нічим займатись, у них таке благополуччя і тільки один Зінченко заважав,їм носити корону.Що один ходить,землі не чує,що інший задеруть носа повище,щоб не бачити, як повзають по селищу і падають люди і діти,як добратись до лікарні не можуть,з якими проблемами живеться в районі і нікому не потрібні,яка влада немічна і безсила
8. Оксана / 29 січня 2016, 22:13
Я на виборах голосувала за Батькывщину за Супруна ы всы моы друзы та знайомы за нього голосували, ми йому довырили керувати районом, вын представляе нашу громаду, тож вын в правы розпоряджатися майном громади ы в правы назначати керывникыв комунальних пыдприемств. Я бажаю йому всього найкращого, перемога буде за Супруном, за добром, ы по закону, а всым прихвостням попередникыв бажаю тут пукати у коментарях, аж поки не луснете выд злосты. Можливо за пыдтримку Зынченка тут пише одна людина, але пыдписуеться рызними ыменами, бо дуже схожы коментары, хто вона здогадайтеся самы.
9. Світлана / 29 січня 2016, 23:08
Що ти верзеш Оксано. Що твій Супрун зробив для району, він ноль без палички. Всі знають, які вибори були, і чия заслуга, так Що закрий свою пельку. Дивися, щоб ти не лопнула від злості, зі своїм Супруном і його "посредниками"
10. Сергій / 29 січня 2016, 23:19
Яка глупота у мізках в Оксани! Я б з таким розумом не брався коментувати. Діло в тому, шо хай Супрун натягне дві корони, але не матиме права ні майном розпоряжатися, ні керівників призначати, ні громадою керувати. Це право депутатів, а його діло - бумажки в раді перекладати та лєнточки на праздниках перерізати. Закони треба знати, Оксано, а тоді інтелект свій показувати. Отож його громада - це тільки ви з друзями. І не треба говорити про "прихвостнів папєрєдніків", бо хіба не ви, голосувальники за "Батьківщину", з тими папєрєдніками вззєдналися, шоб перемогти? А без них було слабо? Отож бо!
11. мамай / 30 січня 2016, 10:43
нічого з безграмотною Оксаною щось обговорювати,навіть еапмсати не може,переключити клавіатуру,мабуть Супрун в райраді не навчив.Про СУПРУНА не має навіть щось говорити,хіба те що про нього сільські голови говорять аморфне тіло.Щось навіть згадати не можливо хіба те як. примазався до Майдану і Паршевлюка і тому проскочив до влади.Якби зараз,то геть йому не вдалося змінити Левицькогл.
12. traktorist / 30 січня 2016, 11:01
11.мамай
«нічого з безграмотною Оксаною щось обговорювати,навіть еапмсати не може,переключити клавіатуру,мабуть Супрун в райраді не навчив.Про СУПРУНА не має навіть щось говорити,хіба те що про нього сільські голови говорять аморфне тіло.Щось навіть згадати не можливо хіба те як. примазався до Майдану і Паршевлюка і тому проскочив до влади.Якби зараз,то геть йому не вдалося змінити Левицькогл.»

Ти,випускник Гарварду,ти сам зрозумів,що написав?
13. Валентина / 1 лютого 2016, 11:11
Зинченко уже молодец,что подал иск до суду,а то безнаказанность власти порождает тихий беспредел.Какой будет результат дальнейших судебных разбирательств,зависит от коррумпированности судов. Видно,что партийное влияние власти в Полтаве не ограничивается возможностями закона и поставлено все,что бы урезонить журналиста,а в его лице и всю санжарскую общественность,которая так слепо верила Супруну,в его принципиальность и идейность.Но увы разочарованы тем,что политические и партийные цели превыше общественных,которые он разменял вместе с креслом.Видно,что испытание властью все таки сложнее переносить,чем играть в футбол.Будем надеяться,что в этой стране,что то еще осталось от правосудия.
14. кокос / 1 лютого 2016, 12:25
Борисе- та ти собі насип на одне місце солі,а буде все добре! У тебе була можливість- та не було довіри...Це підтверджує той факт,що ти не авторитетний чувак,а звичайний мусор-невдаха. Перестань поливати Генадія брудом,краще прийди покайся,можливо й на роботу візьмуть(хоча трудяга це не про тебе)
15. Наталья / 1 лютого 2016, 13:24
А ведь Валентина права! Просто кое-кто боиться это признать. Когда-то я по-доброму завидовала санжарцам, думая, что у них власть намного лучше, чем наша кобелякская. У них вон какой инвестор Лебедин, какие справедливые депутаты, какой поселковый председатель... Но со временем оказалось, что Лебедин такой же лживый, как и все миллионеры, готов по трупам идти ради приумножения своего капитала. Проджажными сделал и своих депутатов, которые могуть взобраться за трибуну и с пафосом провозгласить: ради Хозяина продаю маму родную! Ведь совесть - вторая мать, которая воспитывает человека всю жизнь, и если совесть продана - человек есть убогий сирота. Андрей Река тоже с того числа людишек, ибо какими добрыми делами отрабатывает свою зарплату нардепа?
Касаемо Супруна, то по мнгогим фактам видно, что это не очень умный человек и мало отвечающий требованиям руководителя, которые должны были прийти к власти на волне Майдана.
Теперь относительно какого-то Бориса. Если это реальный человек, то оскорблять - не дело делать, для этого ни ума, ни порядочности много не надо. Я вообще противница каких-либо оскорблений. Куда труднее сделать что-то хорошее для общества. Теперь я убедилась, что в Кобеляках власть немного лучше, она хотя бы не так сильно вредит и не так откровенно понтуется. И еще я за построение выводов на основании фактов, а не эмоций. Может быть ваш Супрун как человек и неплохой, хотя нет такой профессии "хороший человек". Как чиновник, он должен быть терпимым к критике. Это во-первых. А во-вторых, прошу своих оппонентов озвучить весь список его конкретных полезный дел, а потом поговорим о том, кто и как незаслуженно (или наоборот) поливает его грязью.
С уважением ко всем комментаторам - Наталья, г. Кобеляки.
16. кокос / 1 лютого 2016, 13:36
15.Наталья
«А ведь Валентина права! Просто кое-кто боиться это признать. Когда-то я по-доброму завидовала санжарцам, думая, что у них власть намного лучше, чем наша кобелякская. У них вон какой инвестор Лебедин, какие справедливые депутаты, какой »

Борисе ,вгамуйсям ......,мова іде про Б. Федорченка,якого на роботу нікуди не беруть( Лебедин викинув як любу непотріб і т.д.)має вільний час,сидить друкує.Про справи Г. Супруна можна прочитати на сайті РР,а головна притаманна йому риса -цепорядність та професіоналізм.
17. Антон / 1 лютого 2016, 14:17
13.Валентина
«Зинченко уже молодец»

Я скажу більше, про те, що не кожен знає, він до всього ще й голубий, і це я знаю не по чуткам.
18. Сергій / 1 лютого 2016, 14:23
17.Антон
«він до всього ще й голубий, і це я знаю не по чуткам.»

Оце вже цікаво, хотілося б почитати пікантні подробиці, після яких тобі довелося звільнитися із редакції. І ще, як до тебе після цього всього відноситься армянська громада?
19. Наталья / 1 лютого 2016, 14:35
Вот уж интересно! Теперь хоть понятно, о ком речь. Конечно, ни с Федоренком, ни с каким-то Антоном я не знакома и вообще трудно понять, о какой армянской громаде речь. Наверное, люди на своей волне. Но меня куда более интересует заявление Кокоса о профессионализме Супруна. Факты, пожалуйста, факты! Ведь профессионализм должен выражаться в конкретных делах, не так ли, господа?
Да, и еще одно. Помниться, какой-то Антон в обсуждении темы Зинченко назначал свидание любовнице Оксане. Это наверное тот самый Антон, который то ли живет возле поселкового совета в Санжарах, то ли работает рядом. Если можно, напишите, получилась ли их встреча? Или это ему армянская громада помешала?
20. Люся / 1 лютого 2016, 14:42
Опаньки! У райраді голубі? А я-то думаю, чого туди так часто Петя Жаботинський вчащає? І чого за радою Антончик Єфіменко так скучає?
Я даже віршами заговорила...
21. Момот / 1 лютого 2016, 14:48
Фу, гидота! Понімаю тепер, за шо Зінченко пресував Жабіка, шо той на нього зуб має і старався сісти в крісло редактора. А Супруну такі Жабіки подобаються, чи шо?
22. Фенька / 1 лютого 2016, 15:02
Хочу нагадати шановному товариству коментаторів, шо майданівці нас ведуть в Європу, а там панує рівність. Тому не принижуйте Жаботинського, Антона, Супруна і їм подібних, бо не пустять вас у Європу. Дайте цим людям право на самозадовлення, а прийде нормальна влада - буде й вам щастя.
23. Гришка / 1 лютого 2016, 15:04
Ого-го! Понятнєнько тепер, з якої радості Супрун так либиця на фото. Мабуть в ожиданії Жаботинського.
24. Манька з базара / 1 лютого 2016, 15:09
Я колись чула, шо Антон не такий як усі, мені в Супротивній про це розказували а я не вірила. Ясно тепер чого він довго на одному місці не задержуєця.
25. Валентина / 1 лютого 2016, 15:22
Мне конечно приятно,что принимают меня за кого то другого и так бурно реагируют на мое мнение,которое думаю у многих в районе сложилось за эти годы,но самое удивительное,что защитники Супруна считают его чуть ли не святым,чтобы к нему нужно идти кому то каяться,А что он уже грехи отпускает?или трудоустраивает?Что то я не слышала,чтобы в районе добавилось рабочих мест и об этом на сайте райрады не видно.Как и об успехах.Если говорить,о чем то профессионализме,то не анонимщики должны здесь писать,а его дела и поступки говорить.
26. Санжарка / 1 лютого 2016, 15:27
А мені кажеться, Антон примітивно мстить Зінченку, шо той звільнив його за п’янки-гулянки, а Жаботинського не звільнив, але це нічого не значить. Зараз у редакції з Жаботинським тоже роблять молоді хлопці і шо, вони хіба такі як Жаботинський? Антона і Супрун звільнив, і Река скоро пожене, після першої Антонової оргії на почві алкоголю, і армянська громада не поможе. Того я не розводила б тут дурну балачку як на базарі.
27. Гість07777 / 1 лютого 2016, 16:19
[[ЦИТАТА|22|Фенька|очу нагадати шановному товариству коментаторів, шо майданівці нас ведуть в Європу, а там панує рівність. Тому не принижуйте Жаботинського, Антона, Супруна і їм подібних, бо не пустять вас у Європу. Дайте цим людям право на самозадовлення, а прийде нормальна влада
Зрозуміло,що шлях тепер лежить через проход,але для чого так кричати,та привертати увагу.Тільки де вони беруться,спілкувалися б на своему сайті проєвпропейському,а не ненормальними
28. Бобошко / 1 лютого 2016, 16:39
Вельминешановний Антоне! Ти зробив серй
29. Бобошко / 1 лютого 2016, 16:53
Вельминешановний Антоне! Ти зробив серйозне звинувачення Зінченку, тому хочу дещо сказати тобі на захист свого колеги. Зінченка знаю давно, і знаю як сміливого журналіста. Всі його публікації не читав, тому можу припустити, що він у чомусь помилявся, у чомусь переборщив, але одне знаю точно: це людина принципова, непримирима до різних брехунів і пристосуванців, які люблять лизати дупу владі. На щастя, Зінченко до таких не належить, за що і поплатився. Не знаю також, з якої причини ти, Антоне, пішов з редакції, але можу запевнити: від Зінченка не чув про тебе і слова поганого. На всі розпитування, чого ти звільнився, він завжди віджартовувався: "Антон вирішив знайти цікавішу роботу". Тому такого бруду від тебе не очікував. Якщо ти такий правдолюб, то нагадай нам усім про Артеківську справу твого брата-депутата, про яку гула вся Україна. А ще нагадай, як ти на п’яну голову стрибнув у воду і зламав хребет, а Зінченко зробив тобі групу і ти досі одержуєш пенсію. Знаєш, гірше всього бути моральним п...ром. Після подібного такі люди як ти не варті найменшої поваги.
А Сашкові бажаю сил боротися до кінця і не давати приводу радіти таким, як Антон, для якого всяка влада була гарною, він до всякої міг пристосуватися.
До речі, Антоне, а з якої причини ти пішов від Супруна? Тільки не кажи, що ви не зійшлися у політичних поглядах, я в це не повірю.
30. Гришка / 1 лютого 2016, 17:04
Якщо Зінченко доведе в суді, що його звільнили за нетрадиційну орієнтацію, то у нього 100 % шанси бути поновленим на роботі, оскільки ВР уже прийняла закон, і Президент його підписав.
31. Санжарка / 1 лютого 2016, 17:19
Мабуть дужче Антон хоче це довести, якшо вдарився в цю тему.
32. Санжарка / 1 лютого 2016, 17:23
Щойно прочитала до іншої теми такий ось комент: "Нормальна людина в дурдомі завжди виглядає підозрілою, так що нічого дивного". Вдало підходить він і до цієї теми.
33. Люся / 1 лютого 2016, 17:25
Гришка мабуть уже подібне зумів довести в суді й добився свого. Поділись опитом!
34. Віктор Сергійович / 1 лютого 2016, 17:34
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Сашко, привіт! Тримайся, йди до своєї цілі і не звертай уваги на голубих. Про кого багато говорять, той інтересний людям, і даже поганий піар - тоже піар. Так шо плюнь на всіх і живи як жив, хай ці придурки не зіб"ють тебе, добивайся правди, а ми з тобою!
35. Наталья / 1 лютого 2016, 17:42
Сочувствую Б.Федорченку, хотя и не знаю такого. А про Супруна такого мнения, что он действительно нетрадиционной ориентации, если нормальных увольняет, а с голубыми вась-вась. И Антон с Гришкой наверное с той компании. Удачно вам, ребята, порезвиться!
36. Ггриша / 1 лютого 2016, 23:16
Що тут обговарювати, який там реванш ради,чи Супруна.Всім відомо звідки ноги ростуть,і хто так активно і через коло лобірували звільнення Зінченко.Які і чиї звязки допомогли виграти суд в Полтаві.
37. Гришка / 2 лютого 2016, 09:55
33.Люся
«Гришка мабуть уже подібне зумів довести в суді й добився свого. Поділись опитом!»

Звісно довести звільнення за нетрадиційну сексуальну орієнтацію буде складно, оскільки до цього часу таких випадків в Україні зафіксовано не було, але я думаю, що Сашкові це під силу, оскільки це людина принципова. І якщо він цю справу доведе до кінця, то це дійсно буде прецедент у судовій практиці, до того ж це буде лишнім козирем для України у переконанні європейської спільноти про рівність сексуальних меншин та неприпустимість звільнення їх з роботи за нетрадиційну сексуальну орієнтацію, також Сашко цим доведе, що скандальна поправка у Трудовому Кодексі щодо цього питання запрацювала. Звісно це випадок не типовий, і я жодним чином не маю бажання дискримінувати когось із згаданих осіб, також й робити їм рекламу теж не бажав, але якщо це питання було ключовим у звільненні Зінченка, то, на мою думку, не потрібно його замовчувати.
Звісно Зінченку доведеться домовлятися з Антоном, щоб він виступив у суді і дав свідчення на його користь, можливо навіть ці перемовини уже відбулися і було досягнуто якесь компромісне рішення, можливо в цьому питанні допоможе Жаботинський, хоча, якщо брати до уваги те, як він останнім часом прогинається перед Супруном, то на нього дуже розраховувати не доводиться, але у будь-якому випадку до його порад слід прислухатися. Тож, Сашко, тримайся, добивайся правди, а ми з тобою. І якщо все ж таки тобі пощастить і тобі повернуть керівне крісло, то це вже буде накатаний шлях, по якому можна поновити на посані і Федоренка, але і в цьому випадку доведеться домовлятися з Антоном.
38. Санжарка / 2 лютого 2016, 10:38
Читаю оцей ввесь маразум і неможу зрозуміти, до чого тут нетрадиційна сексуальна орієнтація до Зінченка. Знаю хто такий Жаботинський , що він голубий , так що і Супрун з Антоном теж. Поясність-це цікаво.
39. Гість07777 / 2 лютого 2016, 11:37
Стільки тексту,а змісту ніякого.Повний бред,просто людині не має,що робити,як намагатися сидіти в кущах сміятися і зводити лобами
40. Дімон / 3 лютого 2016, 13:11
Ключовим у звільненні Зінченка було його вперте небажання служити владі й підставляти дупу Супруну, а ще "просовєцькі" погляди, за шо його пресували місцеві майданівці. А ось Антона звільняли не раз, очевидно за нетрадиційну сексуальну орієнтацію, ще та жінка, яка керувала редакцією до Жаботинського. Потім Зінченко, Супрун, скоро може й Река пожене, бо Антон уміє підставляти всім, хто платить. Хотя ні, Река тепер має проєвропейські погляди, тож в Антона є всі шанси проторувати стежку до справедливості й поновитися на роботі як дискредитований. Думаю, Жаботинський піде у свідки, він і тепер у гарних відносинах з Антоном, а от із Зінченком Петя побив горшки, бо хоче утриматись у кріслі редактора. Якшо Антон зможе домовитись, то й Супрун свідчитиме на його користь, а Река так взагалі зможе помогти, і брат Антонів тоже, у нього є такий опит. Короче, замовлять словечко в суді й Антон з Рекою і Супруном таким робом покажуть настоящі європейські цінності в Санжарах. Тож удачі вам, хлопці!
41. Степан / 3 лютого 2016, 14:37
Якшо будуть голубих звільняти,то безвізового режиму з Европою нам не бачити.треба шоб внуки виїхали в Европу. Ви його візьміть назад,а як онуки виїдуть тоді звільнете,якщо вже так він там усіх допік,а якшо сєпаратіст то не беріть,нехватало нам ше тута голубих сєпаратістів
42. Дімон / 3 лютого 2016, 14:55
Не путайте в політиці сепаратізм з екстремізмом. Майданівці звільнили Зінченка якраз за екстремізм районного уровня, бо ще британський публіцист Джордж Оруел казав, що екстремізм - це говорити правду під час загальної брехні. А вообще я бачу тема голубих біспокоє багатьох.
43. Стас / 3 лютого 2016, 16:20
У Санжарах гудуть. що в Ехо знову пишуть про Єфіменка, зайшов почитати, чуть не всрався, у нього шо брат-депутат уже брат-педофіл, так його посадили, чи відмазався, Зінченко - п...дар-екстреміст і його майданівці звільнили - це ініціатива Паршевлюка чи вже Бульбахи, якому Петі він вже встриг побити горшок, хто знає подрибиці напишіть, дуже цікаво дізнатися.
44. Санжарка / 3 лютого 2016, 16:29
Супрун і Петя Жаботинський навєрно більше знають, вони ж в цій темі, а тут вже й Бульбаха з Паршевлюком приобщилися. До цієї компанії не хватає великого діяча Вісича. Короче, капець, дійшли до Європи з маразматіками! Тепер понімаю чого не получилась свіданка Антона з Оксаною. А нащо вона йому, коли другі інтереси.
45. Звичайний / 3 лютого 2016, 17:27
38.Санжарка
«Читаю оцей ввесь маразум і неможу зрозуміти, до чого тут нетрадиційна сексуальна орієнтація до Зінченка. Знаю хто такий Жаботинський , що він голубий , так що і Супрун з Антоном теж. Поясність-це цікаво.»

Голубым везде у нас дорога, голубым везде у нас почет. Гей-опа ждет не дождется. Посилання на www.youtube.com
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації