Вхід | Реєстрація

Олексія Кондрашкіна з Кунцевого нагородили медаллю «Захисник України»

Олексія Кондрашкіна з Кунцевого нагородили медаллю «Захисник України»

2 лютого щотижнева нарада у голови Новосанжарської райдержадміністрації розпочалася з моменту нагородження нашого земляка, захисника України Олексія Кондрашкіна з Кунцевого відзнакою Президента України — медаллю «Захисник України». Щоправда, нагороду отримав не Олексій, який наразі працює за кордоном, а його мама. 

На порядок денний наради було винесено 5 питань. Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, що виникли на території району доповідав начальник Новосанжарського районного сектору УДСНС України Полтавській області Юрій Шило.

Про наявність фактів злочинів, правопорушень в районі, вжиті заходи реагування та проведену профілактичну роботу за попередній тиждень – заступник начальника Новосанжарського відділення поліції Кобеляцького відділу поліції Андрій Власенко. Андрій Ігорович звернув увагу присутніх на новий вид шахрайства, що поширюється теренами нашого району. Невідомі телефонують громадянам від імені банківських працівників і запитують особисті дані, начебто для проведення якихось банківських операцій, а потім, дізнавшись потрібну інформацію, знімають гроші з карток потерпілих.

Про стан захворюваності населення району на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції доповідали головний лікар ЦРЛ Ольга Гиря та головний лікар комунального закладу «Новосанжарський центр первинної медико-санітарної допомоги» Олег Яковенко. Ольга Василівна повідомила, що епідпоріг в нашому районі не перевищено, але відсоток хворих збільшився. Однак, протягом минулого тижня спостерігається невелике зниження цього показника. Лікарі звернули увагу присутніх на те, що ускладнення після цих захворювань значно небезпечніші, ніж самі хвороби, тому необхідно одразу, при перших симптомах застуди, звертатися до лікаря, щоб провести правильне лікування.

Також на нараді заслухали про стан військового обліку в районі кадрів заброньованих за підприємствами, установами та організаціями на період мобілізації та воєнного часу в Новосанжарському районі за підсумками 2015 року та про роботу комунального підприємства «Центр культури і дозвілля».


 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2016, 21:46 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації