Вхід | Реєстрація

У Полтаві повісився старший лейтенант, який самовільно залишив свою частину в АТО

У Полтаві повісився старший лейтенант, який самовільно залишив свою частину в АТО

39-річний військовий переживав депресію, по службі нічим не відзначився.

Увечері 3 лютого у Полтаві у власній квартирі на Садах-1 повісився старший лейтенант (служив в артилерії) Руслан Т. Як нам стало відомо із достовірних джерел, військовослужбовець був мобілізований у Полтаві та проходив службу в зоні АТО, мав статус учасника бойових дій. По службі нічим особливим не відзначився, товариші по службі розповіли, що він постійно перебував у стані депресії.

Одного дня він самовільно залишив свою військову частину та повернувся додому. Відомо, що йому було 39 років, був розлучений.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2016, 18:18 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації