Вхід | Реєстрація

Пенсіонер, якого забрали «швидкою» але не госпіталізували, в результаті помер

Пенсіонер, якого забрали «швидкою» але не госпіталізували, в результаті помер

70-річний пенсіонер з Полтавщини, якого з тиждень тому забрала «швидка» з різкими болями в шлунку з глухого села за 16 км в райцентр, а потім  не госпіталізували в Решетилівську ЦРЛ і вирядили додому, помер через декілька днів, скрутившись навпочіпки біля  ліжка від болю. У такому вигляді його знайшли у власному будинку – в селі Шкурупії, куди він із Решетилівки, після сподівань на допомогу медиків, йшов частину дороги у негоду пішки. Про це повідомляє портал новин «ВПолтаві.info»

Нагадаємо, у пенсіонера, за його словами, у лікарні просили грошей на обстеження, яких не було. В результаті немічній літній людині надали можливість заночувати в тамтешньому притулку, бо на вулиці темно, а зранку відпустили. Йшов частину 16-кілометрової дороги у негоду, а через кілька днів перестав відповідати його телефон, нарікає єдина його родичка – мати-одиначка з грудною дитиною на руках, яка живе в Полтаві.

«Я підняла на ноги сусідів там, у селі. Вони кажуть, ніде його не видно, але світло горить в будинку. Стукають у вікна – ніхто не відповідає.  Передала ключі від хати жінкою з того села, яка працює в Полтаві і щодня їздить (мені самій ніяк покинути грудну дитину, яка, до того ж, захворіла). І та розповіла, що коли відкрила двері, побачила мого батька вже зовсім холодного. Він помер, сидячи біля ліжка, скрючившись від болю.  В мене немає слів для того, аби це прокоментувати – лише біль і розпач. Але я точно знаю, що не маю права залишати це просто так. Повинна бути хоч якась відповідальність і покарання за це», - каже крізь сльози донька померлого.

 


Автор: Наталя Очкань, Вполтаве.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 лютого 2016, 21:17 | Решетилівка | Надзвичайне
1. Дід Панас / 10 лютого 2016, 20:05
Такі "медики" то вже навіть не люди... А медицина у нас же безкоштовна, в Конституції "пропісяно".
2. Дід Опанас / 11 лютого 2016, 10:18
1.Дід Панас
«А медицина у нас же безкоштовна, в Конституції "пропісяно".»

Там, діду Панасе, багато чого "пропісано". Онуки ж на ура, чи на "слава", топтання на конституції видають за геройство і нарід з цим згоден. Тих, хто топтався по ній роблять хероями, а коль народним героям можна по ній топтатися, то тим кого ті херої привели до влади й сам бог велів інакше й бути не може.
3. рабинович / 11 лютого 2016, 10:52
дед перед смертью мог бы и свет выключить
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації