Вхід | Реєстрація

Наші — у півфіналі

Минулої суботи в Кобеляках проходили зональні змагання Полтавської обласної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд.

У них взяли участь команди з Новосанжарського, Кременчуцького, Козельщинського та Кобеляцького районів.

Першими на ігровому майданчику зустрілись кобелячани і новосанжарці. Кобеляцькі волейболісти здобули впевнену перемогу з рахунком 2:0 (25:14, 25:17).

Наступними були команди Кременчуцького та Козельщинського районів. У цій грі кращими виявились кременчужани. А от у поєдинку проти наших земляків вони поступились у обох періодах 25:16, 25:17.

Гра команд Козельщинського та Новосанжарського районів була напруженою. Козельщани постійно відставали від своїх суперників в 1–2 м’ячі, але все ж програли 2:0 (19:25, 26:28).

Наші земляки здобули впевнену перемогу над представниками Козельщинського району 2:0 (25:13, 25:15), за що й отримали путівку в півфінальну частину змагань.

У заключній грі новосанжарці були сильнішими за кременчужан: 2:0 (25:20, 27:25).
Півфінальні поєдинки проходитимуть 13 лютого в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ, початок о 9-й годині.


Автор: Кобеляцька РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2016, 13:35 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації