Вхід | Реєстрація

У Кобеляках з робочим візитом побував Олександр Біленький

У Кобеляках з робочим візитом побував Олександр Біленький

19 лютого з робочим візитом у Кобеляцькому районі перебував голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Під час візиту він разом з головою райради Володимиром Кішінським, головою РДА Тамілою Шевченко, міським головою Олександром Копельцем відвідали державний професійно-технічний навчальний заклад «Професійний аграрний ліцей», де відбулася зустріч з педагогічним колективом, учнями та було відкрито меморіальну дошку на честь Віктора Бабенка, який з 1997 по 2000 роки навчався тут, і який у березні 2015 року загинув при виконанні бойового завдання у зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

У цей же день очільники області та району здійснили огляд приміщень Кобеляцького райвійськкомату, ознайомилися з організацією роботи сектору з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації.

У рамках візиту голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький в приміщенні Кобеляцької районної ради провів особистий прийом громадян.

Пізніше очільник області  взяв участь у мітингу-реквіємі «Ангели Майдану» до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні, який пройшов біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Участь у ньому взяли також голова Кобеляцької райради Володимир Кішінський, голова РДА Таміла Шевченко, депутати обласної та районної рад, волонтери, місцеві жителі.

Під час заходу молодь читала вірші, учасники подій на Майдані Незалежності у Києві згадували героїчні та трагічні моменти дворічної давнини, вшанували й пам'ять земляка Павла Гаджі, який загинув під час Революції Гідності.

- Тоді на Майдані нація втратила своїх найкращих синів, справжніх патріотів. Вони віддали найцінніше - своє життя за Україну і українців. Пам'ятаємо і ніколи не забудемо їхній подвиг. Схиляємо голови перед світлою пам'яттю Небесної Сотні, - зазначив під час мітингу Олександр Біленький.

- Почуття власної гідності і честі, вірність ідеї та принципам, любов до Батьківщини - це той неписаний заповіт, який залишили кожному із нас Герої Небесної сотні, - наголосив під час заходу Володимир Кішінський.

Після мітингу очільник області Олександр Біленький у залі засідань районної ради зустрівся з керівниками територіальних громад району, депутатами рад різних рівнів, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій.

Під час зустрічі мову вели про обов’язкову участь місцевих рад у різних грантових проектах, пільгове перевезення, забезпечення харчування дітей молодших класів, проведення ремонтних робіт доріг Кобеляцького району.

Закінчився візит голови Полтавської обласної ради ознайомленням з впровадженням у селі Красне ІІІ фази Швейцарсько-Українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO).


 


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2016, 15:23 | Кобеляки | Політика


1. Трампампам / 22 лютого 2016, 18:51
Філон на фоткі лоба тре, навєрно думає "Куда я попав і де мої вєщі".
2. гість999 / 22 лютого 2016, 19:01
1.Трампампам
«Філон на фоткі лоба тре, навєрно думає "Куда я попав і де мої вєщі".»

Ага,роденовський "Мыслитель",копія.
3. Непройдимимо / 22 лютого 2016, 20:30
Добре що голова обласної ради приїхав саме до нашого району. Це добрий знак - буде майбутнє в нашого району. Біленький молодець, людей прийняв, як і подобає пообіцяв допомогу, памянув героїв Небесної Сотні
Не лише познайомився з кобелячанами, а і взявся за розвязання конкретних питань, зокрема ремонт доріг. А то Кобеляки дальнобійники, ще до закону про декомунізацію, перейменували в ГОРБИЛЯКИ.
4. Кіноман / 22 лютого 2016, 21:33
Саша Бєлий (Бригада) Космос і поночка з другого кіна.
5. Опаньки / 23 лютого 2016, 10:59
3.Непройдимимо
«як і подобає пообіцяв допомогу, памянув героїв Небесної Сотні
Не лише познайомився з кобелячанами, а і взявся за розвязання конкретних питань, зокрема ремонт доріг»

Охохохо! Те шо помянув може й добре.хотя у поминках за визначення нічого хорошого немає.А те шо пообіцяв.. Давай і я тобі шось пообіцяю і за шось возьмуся. Тобі полегшає? Охохохо! Оце на таких довбаках і їздять Бєлєнькі і Чорненькі.
чИНОВНИК СОБІ ГАЛОЧКУ ПОСТАВИВ І У хВІЛІНІ ПОЇВ, А ТИ РАДУЄШСЯ.
6. службовець / 25 лютого 2016, 03:29
5.Опаньки
«чИНОВНИК СОБІ ГАЛОЧКУ ПОСТАВИВ »

У нас така робота.
Головна задача чиновника покращувати життя людей, а по простому, по народному - головна задача чиновника це не заважати людям жити.
7. Татарко / 25 лютого 2016, 20:51
6.службовець
« головна задача чиновника це не заважати людям жити.»

Вірно сказано.
А й правда,якби чиновники в Кобеляках, Полтаві,Києві нічого б не робили КОРИСТІ БУЛО б БІЛЬШЕ.
8. ч и т а ч / 29 лютого 2016, 08:32
Цитата: "У рамках візиту голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький в приміщенні Кобеляцької районної ради провів особистий прийом громадян.
Чого журналісти так слабо висвітлюють питання які піднімали громадяни перед керівником обласної ради Біленьким? Як влада на звернення жителів нашого району реагує?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації