Вхід | Реєстрація

В Орлику житель Царичанки провалився під кригу (оновлено)

В Орлику житель Царичанки провалився під кригу (оновлено)

Нагадаємо, що 17 лютого до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення, що на Дніпродзержинському водосховищі, поблизу села Орлик, провалився під кригу невідомий чоловік.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група. Поліцейські, опитавши свідків, встановили, що о 8:00 приблизно за півтора кілометри від берега рибалили два чоловіки. Вони побачили, що на відстані близько одного кілометра від них по кризі велосипедом їхав незнайомець. У одну мить він провалився під кригу разом із транспортним засобом і за кілька секунд потонув. Відразу поліцейським не вдалося встановити особу, котра пішла під лід.

До пошуків були залучені працівники комунального підприємства «Рятувально-водна служба» Полтавської обласної ради. 19 лютого водолази дістали з-під води тіло утопленика. Ним виявився житель Царичанки, 1957 року народження.

Користуючись нагодою, Юрій Гребенюк, начальник Кобеляцького РС ГУ ДСНС України в Полтавській області, учергове звернувся до жителів району:

— Незважаючи на всі застереження рятувальників та трагічну статистику, рибалки продовжують виходити на тонку кригу,  ризикуючи власним життям. Любителі зимової риболовлі! Пам’ятайте, що на кризі необхідно суворо дотримуватися правил безпечної поведінки. Не виходьте на лід на ставках, річках та інших водоймах. Це надзвичайно небезпечно. Необдумана та необережна поведінка загрожує вашому життю і здоров’ю.

 


Автор: "ЕХО"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2016, 16:10 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації